2010

Fellesmøte TC og WTC 2010

E-post Skriv ut PDF

johan_herman_stormDet årvisse fellesmøtet mellom Travellers’ Club og Women Travellers’ Club ble som vanlig avviklet i våre lokaler. En hustrig mandagskveld møtte 17 forventningsfulle WTC’ere opp for å nyte stemningen og miljøet i ”gutteklubben”, og som rosinen på kransekaka skulle vårt unge medlem Johan Herman Storm fortelle om sin eventyrlige sjøreise noen år tidligere.

Les mer …
 

En flott sexolog: dr. Gunnar Hasle (eller var det en flåttsexolog?)

E-post Skriv ut PDF

Gunnar_Hasle_Tropehjelm”De som nekter seg livets goder – dør ut”... var åpningen på Gunnar Hasles foredrag om småkrypenes seksualliv. Alle anstrenger seg til det ytterste for å finne en partner. Insekter er intet unntak. Deres sjekke- og parringsritualer er både fantasifulle og varierte. At det er mange likhetstrekk mellom dem og oss mennesker var det ikke vanskelig å oppdage. ”Meningen med livet er å finne en partner, parre seg – og føre sine gener videre. Så enkelt og så komplisert er egentlig livet” – fortsatte Gunnar, som til daglig er lege, spesialist i infeksjonssykdommer med diplom i tropemedisin, og leder av Reiseklinikken i Oslo.

Les mer …
 

Piemonte: Der skjønnhet og deilig vin forenes i en perfekt symbiose

E-post Skriv ut PDF

piemonte1Et godt råd! Hvis du ikke lar deg henføre av god vin, du er uinteressert i smakfull mat og dertil er svært nærsynt – er det helt bortkastet å reise til Piemonte i Nord-Italia.  Men heldigvis kan jeg ikke karakteriseres som noen av delene, og kunne derfor ta med meg hjem kaskader av syns- og smaksinntrykk etter en eventyrlig reise i denne karismatiske del av Europa. Jeg var så heldig å få oppleve Piemonte midt i oktober da druehøsten var på hell og høstens farver hadde begynt å smyge seg inn i det kuperte landskapet.

Les mer …
 

To nye kandidater ble to nye medlemmer

E-post Skriv ut PDF

klode_emblem3DSelv om porten er trang og døren er lav, hender det at vi tar inn nye medlemmer. Onsdag 3. november sto applikantene Espen Wæhle og Torstein A. Tobiassen foran den siste opptaksprøve – og de kom seg gjennom med et nødskrik.

 

Les mer …
 

Inger Tagethon: Kvinne med sylskarp egg

E-post Skriv ut PDF

tragethon02Knivlaus mann er livlaus mann. Dette postulatet ble overbrakt våre medlemmer under knivdronningen Inger Tragethon foredrag 27. oktober. De fleste medlemmene så beskjemmet ned da de fikk budskapet, for ingen av dem hadde hverken slire eller kniv denne kvelden. Det de derimot hadde var våkne ører som oppfanget Tragethons velformulerte budskap. Hennes foredrag var både lystig og ikke så lite lærerikt.

Les mer …
 
Side 2 av 11

Verdensur

Tramp-konservator.jpg