2010

Alan Billyeald vant prestisjefylt fotokonkurranse

E-post Skriv ut PDF

AlanBillyeald-lightDet kan være direkte lønnsom å bli forelsket – en sjelden gang. Det kan vår gamle Trampsjef Alan bevitne. Et stort og ikke kjødelig kjærlighetsforhold ble innledet allerede i 1977 – og det er like intenst i dag som den gang. Det skjedde første gang for 33 år siden besøkte fiskeværet Reine i Lofoten. Stedet har han siden bevart i sitt hjerte. Og hvorfor dette med lønnsomheten? Den e forårsaket av turistorganisasjonen ”Visit Norway” som inviterte til fotokonkurranse. Som du sikkert allerede har skjønt – Alan vant hele greia med et praktfullt foto fra Lofoten.

Les mer …
 

Women Travellers’ Club har endelig fått seg websider

E-post Skriv ut PDF

wtclogo_fargerVår ”søsterklubb” som ble stiftet den 22. november 1993 har slitt litt de siste årene med å få inn nye medlemmer, og det til tross for at noen av ”de tyngste” norske kvinnelige globetrotterne er medlemmer der. Tungvektere som Liv Arnesen, Nora Weyer Larsen og Randi Skaug er bare noen av navnene de kan skilte med. En av grunnene til at medlemsveksten har vært så beskjeden er at de har vært vanskelig å finne fram til. Det har de nå gjort noe med, og det nye markedsføringsverktøyet deres heter: womentravellersclub.org - en flott hjemmeside som presenterer klubben på en hyggelig måte. Vi gratulerer jentene og håper at tilstrømmingen av reiselystne kvinnfolk i alle aldre blir formidabel. Sjekk den ut ved å klikke her: www.womentravellersclub.org 

Les mer …
 

Harald E. Bruusgaard - In Memoriam

E-post Skriv ut

Harald-Brusgaard

Det ble en trist stemning i Cluben under første møte etter ferien da det ble kjent at Harald Bruusgaard var gått bort bare noen få dager tidligere. Meldingen kom helt uventet og satte, naturlig nok, sitt tydelige preg på Cluben denne første møtedagen. Medlemmene var da også rikt representert under begravelsen fra Vestre Gravlund 25. august. 25 av trampebrødrene var til stede, og både trampsjefen og visetramp ga sin venn og trampebror sine siste ord med på den siste reis, som ble understreket at Clubens fane ble senket ved kisten. Betegnende for Haralds forhold til sine medmennesker var det store fremmøtet. Over 300 var til stede., og mange fikk ikke sitteplass.  Det ble en stemningsfull og verdig seremoni der også Anita Skorgan bidro med solosang.

Les mer …
 

Robert Løken - The Great Wall'ker - nærmer seg avslutningen

E-post Skriv ut PDF

china_wallRobert har vært på besøk hos oss i Cluben et par ganger tidligere. Først fortalte han om den gang han padlet Norge på langs, neste gang om planene han hadde om å gå hele den kinesiske mur på langs (eller murene, som er mer korrekt). Nå har han vært underveis i snart halvannet år og han går fra vest mot øst. For et par uker siden fikk han ødelagt foten, og fordi han nå befinner seg ikke så lang fra Beijing, var han innom et sykehus for å se på skadene. Han har fått noen brister i foten og vevskader og han fikk beskjed om å vente noen uker med å gå videre, og selv om Robert synes han har dårlig tid velger han å følge legens råd, ellers kan han risikere å gå skaden så stor at han ikke kan gjennomføre. Trampredaksjonen har hatt kontakt med ham underveis og han har lovet å komme en tur og fortelle om sine opplevelser når han er tilbake i Norge.

For de som har lyst til å følge han på den siste del av turen, er hans webside adresse: http://www.thegreatwallker.com

Les mer …
 

Første Clubkveld i høstsemesteret er 18. august

E-post Skriv ut PDF

TrampVi ønsker velkommen til høstens første møte. Ingen gjester denne kvelden, ei heller foredrag, men Tore har tenkt å servere pepperbiff. Det ser ut til å bli et variert program fram mot jul. ViseTrampsjefen har lokket til seg et knippe ulike mennesker som skal fortelle oss spennende ting. Sjekk programmet - og gled deg!

 
Side 5 av 11

Verdensur

Tramp-vandrer.jpg