2017

Bli med på tur: UT I DET BLÅ...! - DU MÅ MELDE DEG PÅ NÅ...!

E-post Skriv ut PDF

rekesmørbrødKjære Trampbrødre. Sesongens siste og spennende arrangement står for tur: «Ut i Det Blå»  - og nå er tiden for å melde seg på! Den store dagen er onsdag den 21. juni, og det blir avreise fra Cluben klokken 14.00 - presis. Det blir ingen lang reise og heller ingen fysisk krevende spaserturer...

Les mer …
 

17. mai-feiring i Cluben: Fullt hus og topp stemning!

E-post Skriv ut PDF

Hans-Gran-miniportrettTradisjonen tro var det åpent hus for medlemmer og nærmeste familie fra klokken 12.00 til 14.00 med vaiende flagg, lett servering, dagens tale og kongens skål. Og folk møtte opp mannsterke. Man skulle tro at det ville være vanskelig å pynte lokalene til fest når hele gulvet er borte i garderoben og resten av gangen er en byggeplass, men huskomiteens formann Anders Haneborg hadde fått bistand fra Knut og Per, som hadde gjort en fantastisk innsats.

Les mer …
 

Generalforsamlingen avviklet

E-post Skriv ut PDF

GF-2016-Jon-smallAntall fremmøtte og stemmeberettige: 42 (Hvorav én forlot møtet før avstemming). Antall godkjente fullmakter: 3. Som møteleder ble valgt Espen Wæhle.Til å underskrive protokollen ble valgt Sverre Kræmer og Lauritz Sømme. Som referent ble valgt Gorm G. Lund. Tellekorps var Torstein Tobiassen og Finn Årefjord. Til å føre protokoll ble valgt Christian Hallan. Innkallingen og dagsorden ble godkjent.

Les mer …
 

Vi har fått fire nye medlemmer

E-post Skriv ut PDF

Opptak-Petter 2017Onsdagen før generalforsamlingen var det stinn brakke og stor stemning, slik det alltid er når nye kandidater skal gjennom den siste opptaksprøve. Denne gang var det hele fire mann som sto på gangen og ventet, og lurte på hva som skulle skje... Ville de klare de siste prøvelser og komme gjennom nåløyet?

Les mer …
 

Cirkussesongen er startet - og vi var der!

E-post Skriv ut PDF

arnardo21. april var det duket for premiere på årets cirkussesong og stedet var på plassen ved Munch-museet på Tøyen. Tradisjonen tro hadde vi fått gratisbilletter av familien Arnardo, og barn og barnebarn gledet seg, slik barn og barnebarn skal gjøre når cirkus står på programmet.

Les mer …
 
Side 2 av 3

Verdensur