Hjem 2017

2017

En tur som gikk helt ut i det blå…

E-post Skriv ut PDF

IMG 6815Vårens siste møte, før vi stenger for sommeren, er en tur ut i det blå. Altså en utflukt som ingen av de påmeldte deltakerne vet hvor går hen, hva som skal skje, hvor lenge den varer og hva slags antrekk som måtte passe. Til tross for alle disse ukjente elementene var det 24 mann som hadde meldt seg på og sto forventningsfulle og ventet utenfor Cluben i slutten av juni.

Les mer …
 

Vil du være med på å starte: TC-Golfgruppe?

E-post Skriv ut PDF

golfEn invitasjon til golfinteresserte medlemmer av Travellers' Club. Styret har i den senere tid satt igang tiltak for å utvikle Cluben i flere rettninger, se nærmere på medlemmenes interesser og se om vi kan komme med tilbud til kameratskap - også utenfor Clubens fire vegger. Noen vil starte opp Bridge-gruppa igjen, men denne gang gjelder det golf.

Les mer …
 

Nicolai Prytz – Foredrag om grønn globalisering

E-post Skriv ut PDF

globaliseringDet var sønnen til visetrampsjefen vår som inntok podiet denne kvelden, og han hadde i forbindelse med sin tid i utenrikstjenesten vært med på de internasjonale klimaforhandlingene. Tokyo, København og Paris har vært åsteder for fremforhandling av globale avtaler hvor «alle» er med for å: «Make the world great again...»

Les mer …
 

Ekstraordinær Generalforsamling avviklet uten liv og røre.

E-post Skriv ut PDF

buildingKlokken 19.00 - onsdag den 7. juni møtte 35 trampbrødre opp og ni fullmakter var innlevert. Dermed var det 44 som skulle stemme over det nyoppsatte budsjettet for 2017, og om vi skulle fortsette strategiarbeidet som var kommet så godt i gang i 2016. Begge saker ble uten innvendinger enstemmig godkjent.

 

Foredrag om Trygve Lie - av Edvard Hambro

E-post Skriv ut PDF

Trygve-Lie-FNlogoEn av de siste Clubkveldene før sommeren, i lokaler som bar sterkt preg av å være i en byggeperiode, var vårt medlem Edvard Hambro klar til å fortelle oss litt om den farløse fattiggutten fra Kristianias østkant som tross alle odds jobbet seg opp til å bli verdens øverste tillitsmann.

Les mer …
 
Side 1 av 3

Verdensur