Hjem Referater

ArtikkeloversiktThe Great Himalaya Trail - Verdens tøffeste spasertur?

E-post Skriv ut PDF

gerda-klatrer copyNoen damer er simpelthen bare tøffere enn de fleste. Den tyskfødte Gerda Pauler er av denne type kvinnfolk, med pågangsmot og en målrettethet vi bare kan misunne henne. Hun er den første kvinne som har gått de 1700 kilometerne gjennom Himalaya. En aften besøkte hun oss.

Les mer …
 

Nå skjer det! Utbyggingen av bakgården er i gang

E-post Skriv ut PDF

ConstuctionByggekomiteen, som består av Thorgeir Rønnestad og Per Steffensen, informerer om at byggeprosjektet er i rute og at selve starten på byggeprosessen nå er rett rundt hjørnet. I ukene som kommer vil det skje mye - og ganske fort. Da vil stålkonstruksjonen komme på plass.

Les mer …
 

Malmö Travellers' Club fyller 80 år

E-post Skriv ut PDF

Malmo TC logoLørdag 22. oktober blir det feiring på Malmö Rådhus, med 3-retters middag, eget husorkester, musikk fra eget husorkester og foredrag av den svenske astronauten Christer Fuglesang - og vi er invitert til å bli med..! Vi vil gjerne sende en liten delegasjon. Har du lyst til å bli med?

Les mer …
 

Viktig melding: Se nøye gjennom din gamle matrikkel..!!!

E-post Skriv ut PDF

ny-matrikkelStyret har bestemt at neste år skal vi trykke opp ny - og oppdatere - matrikkelen. Det betyr at vi trenger DIN HJELP..! Du må se gjennom den gamle og SJEKKE AT ALT STEMMER..! Mange har skiftet adresse, telefon eller email. DET MÅ DERE INFORMERE OM..! Gi disse endringene til Trampsjefen.

 

Det blir ikke noe fellesmøte med Women Travellers' Club

E-post Skriv ut PDF

sad-faceI fjor fikk WTC invitasjon til fellesmøte veldig sent, men klarte allikevel på kort varsel å stable en stor gjeng damer på beina. I år var vi derfor tidlig ute med invitasjonen til den tradisjonelle fellesmiddagen, den 21. november, men vi har mottatt melding om at de ikke ønsker noe møte denne gang...

 

En av gutta våre - på vei gjennom Nordvestpassasjen

E-post Skriv ut PDF

johan-jTrampbror Johan J. Petersen var omtrent akkurat kommet hjem etter å ha gjennomført sommerferien med å "ta Grønland på langs" med ski på beina og ved hjelp av skiseil, da han igjen satt kursen nordover. Han har tydeligvis ikke fått nok av is og kulde. Nå står Nordvestpassasjen for tur... 

Les mer …
 

Ja... Da er vi i gang igjen. Velkommen til møtet onsdag 17. august

E-post Skriv ut PDF

D-Runde Bord copyDa er det duket for første Clubkveld i høstsesjonen. Intet foredrag eller gjester denne kvelden, men det bys på en solid gryterett med oksekjøtt og rødvin. Dessuten er vi i gang med de første spadetak i utbyggingen. Vi har fått det første hullet i bakken. Ta en titt rundt hjørnet før du går inn...

Les mer …
 

Drama i nord-Atlanteren – Stein Hoff måtte avbryte etter 84 døgn

E-post Skriv ut PDF

stein-hoffDen 70 år gamle legen Stein Hoff, som holdt foredrag for oss om sin kommende rotur over Atlanteren, måtte avbryte sitt forsøk den 6. august. Han har hatt forferdelig vær de siste dagene, og den siste stormen med 7 til 9 meter høye bølger og rundt 30 knops vind satt en stopper for Steins forsøk.

Les mer …
 

Frode Nilsen har lagt ned vandringsstaven. 1923 - 2016

E-post Skriv ut PDF

frode nilsenVår trampbror og medlem nr 1085 har gått bort. Med det har en kjempe forlatt oss. Frode ble medlem i 2002 og han hadde Harald Bruusgaard og Stian Sundt som faddere. Ganske typisk er det å se at under "interesser" på hans søknadsskjema til Cluben, så skrev han i all enkelthet: "mennesker og vennskap."

Les mer …
 
Side 2 av 4

Verdensur

Tramp-historier.jpg