Hjem Referater

ArtikkeloversiktBli med på VÅRDUGNADEN - lørdag 30. april

E-post Skriv ut PDF

dugnadDa nærmer vi oss slutten på vinteren, og våren er rett rundt hjørnet. Det betyr at vi må ta i et lite tak og pynte opp rundt "Josefine", slik at hun stråler til 17. mai. Meld deg på til Per Steffensen - Oppmøte kl 10.00, lørdag 30. april. Vi avslutter med en skikkelig lunch i Cluben når jobben er gjort.

 

Vi har fått ny Trampsjef - Glimt fra generalforsamlingen

E-post Skriv ut PDF

GF-2016-Jon-smallDet var stinn brakke og god stemning da årets generalforsamling åpnet dørene. En eim av Bacalao og forventning lå over lokalene da Olai Lorange ble valgt som møteleder. Stein og Stian ble valgt til å underskrive protokollen, Alf G. til å forfatte det offisielle referatet og Finn og Leif Åge ble valgt som tellekorps.

Les mer …
 

En svensk ambassadør forteller…

E-post Skriv ut PDF

ambass-Axel Wernhoff-smallOg det han fortalte om var forholdet mellom Norge og Sverige. Axel Wernhoff heter den svenske ambassadøren til Norge. Han var innom for å snakke litt om likheter og forskjeller mellom våre to naboland, og ikke bare slik det er i dag, men med et både skarpt og skøyeraktig tilbakeblikk holdt han oss i ånde i sine tilmålte tre kvarter.

Les mer …
 

20. februar..! Da arrangerte vi Travellers' Clubs vinterleker

E-post Skriv ut PDF

skirenn3Her var det ingen krav til noe som helst. Alle kunne delta om de vil.Partnere kunne også bli med. Det ble  servert tørt. kaldt, varmt og vått m.m. og kostet ca. 250-350 kroner pr person. Stian og Knut måtte forsvare sine tidligere bragder med napp i Vandrepokalen som står i Cluben.

Les mer …
 

Vårt Æresmedlem Rolf Pettersen har lagt ned vandringsstaven

E-post Skriv ut PDF

RolfPettersen 1Fredag 15. januar kom meldingen om at vårt kjære medlem "Petter'n" sovnet stille inn. Han var medlem nr 858 og har vært medlem siden 1970. Hans faddere var Erling Drangsholt og Ritter Eriksen. Rolf Johan Pettersen ble 96 år gammel. Vi lyser fred over Rolfs minne. 

Les mer …
 

Nå er vi godt i gang på det nye året

E-post Skriv ut PDF

Morten-Johansen smallJa, da er vi i gang med det nye året og de nye gutta på kjøkkenet, Morten og Thomas, begynner å finne seg til rette. Dette lover svært bra! Maten er god og gutta er hyggelige. Det eneste som mangler nå er at flere kommer på våre Clubkvelder. Med 125 medlemmer bør vi klare minst 25 mann hver onsdag. Velkommen..!

Les mer …
 

Juletrefesten for både store og små

E-post Skriv ut PDF

1-juletrefest2016Årets tradisjonelle juletrefest, hvor man kan ta med seg de aller minste, gikk av stabelen 13. januar. Barn og voksne koste seg med pølser og brus, kaffe og tilbehør - og tegnefilm som seg hør og bør. En tryllekunstner med både duer og kaniner underholdt, og sannelig kom også julenissen med poser til de små.

Les mer …
 
Side 4 av 4

Verdensur

Tramp-konservator.jpg