Hjem Referater

ArtikkeloversiktEn meget vellykket og innholdsrik avslutning på sesongen

E-post Skriv ut PDF

ut-i-det-1Siste arrangement – før sommeren jager oss ut i kortbukse, grillmat og ferie har vi den tradisjonelle turen ut i det ukjente. Bare reisekomiteen (Harald Willoch og Gorm Lund) vet hvor haren skal hoppe – og denne gang hoppet den virkelig masse..! Over 30 forventningsfulle karer hadde skrevet seg på eventyrlista.

Les mer …
 

Meld dere på... UT I DET BLÅÅÅ..!

E-post Skriv ut PDF

ut i det blå 115. juni avslutter vi sesongen med en spennende og svært innholdsrik tur Ut i Det Blå. Frammøte / avgang fra Cluben klokken 14.00... Ikke kom for sent - da er bussen gått. Dette blir en begivenhetsrik utflukt du ikke vil gå glipp av, fordi folk kommer til å snakke om den i lang tid fremover! 

Les mer …
 

Opptaksprøve 1. juni - Da har vi fått to nye medlemmer:

E-post Skriv ut PDF

opptak1Onsdag 1. juni fikk vi to nye medlemmer. Det var Lars Sørbø og Morten Madsø. De kom seg med et nødskrik, og mye smil og latter, gjennom de siste og avgjørende opptaksprøvene, og kan fra denne dag og fremmover kalle seg medlemmer av Travellers' Club. Vi gratulerer..!

Les mer …
 

Med Ole Nashoug til Andesfjellene og Patagonia

E-post Skriv ut PDF

Ole Nashaug smallSom siste foredragsholder i vårsesjonen stilte Ole "Bonde" Nashoug med bilder og entusiasme etter en tur han hadde vært på til det Søramerikanske kontinent. Men først informerte han litt om hjemmeforholdene i Vangsåsen, hvor det for tiden er store oversvømmelser...

Les mer …
 

17. maifeiring i Travellers' Club

E-post Skriv ut PDF

17-maiTradisjonen tro holdt Cluben åpent hus på formiddagen 17. mai. Medlemmer, venner og familie møtte som vanlig mannsterke opp, og tross manglende intendantur ble dagen akkurat slik den skal være. Til og med værgudene var på vår side denne deilige vårdagen. 

Les mer …
 

Clubaften med få fremmøtte, men drivande hyggelig!

E-post Skriv ut PDF

Ulf Prytz m-hattNoen ganger blir det bare sånn... At en vanlig Clubkveld utvikler seg til en varm, nær og særdeles hyggelig kveld. Slik var det på dagen etter 17. mai. Nyslått styremedlem og visetrampsjef Ulf Prytz hadde sin første offisielle oppgave som møteleder i trampsjefens fravær - og det var kanskje det som satt stemningen. 

Les mer …
 

Trampbror Kristen Bøhle har lagt ned vandringsstaven

E-post Skriv ut PDF

Kristen Bøhle-smallVårt medlem nr 871 Kristen Bøhle gikk bort den 10. mai 2016. Han har vært medlem siden 1971 og hans faddere var Reidar Mossige og Rolf Johan Pettersen. Helsen har ikke vært den beste de senere år, og hans siste besøk i Cluben var veterantreffet for tre år siden. Begravelsen fant sted på Østre Gravlund, fredag 20. mai.

Les mer …
 

Foredrag av Ambassadør Emeritus Øyvind Nordsletten

E-post Skriv ut PDF

Øyvind-Nordsletten small"Kjempehyggelig å bli invitert til en så fin og spennende klubb som denne. Her var det virkelig staslig!" – var førstereaksjonen til den tidligere ambassadøren. "Jeg skjønner jo at dere er glad i å reise, og da vil jeg anbefale at dere reiser med tog! Det er den beste måten når man skal forflytte seg lange strekninger."

Les mer …
 

Arnardo inviterte til cirkuspremiere i Oslo

E-post Skriv ut PDF

Arnardo smallTradisjonen tro hadde den sjenerøse familien Arnardo nok en gang invitert oss til Cirkuspremieren i Oslo, som går av stabelen på parkeringsplassen ved Munchmuseet. 50 billetter denne gang, og alle ble benyttet av Tramplagets medlemmer med familie, venner, barn og barnebarn.

Les mer …
 
Side 3 av 4

Verdensur

Tramp-konservator.jpg