Hjem Referater

ArtikkeloversiktForedrag av Rolf Forsdal, sjefen i VIRKE – Reise Utland

E-post Skriv ut PDF

Rolf Forsdal-small"Syden? – hvor ligger det?" - startet Forsdal sitt foredrag med. "Jeg har aldri sett et kart med det navnet på. På den annen side kan vi allikevel definere Syden, som et varmere område enn Norge, med en masse midlertidige innvandrere, som stort sett oppholder seg der fra Juni til september."

Les mer …
 

VIKTIG - Har du husket å oppdatere Trampsjefen..???

E-post Skriv ut PDF

spørsmålstegnVi har nevnt det ved flere anledninger - men det kan tydeligvis ikke sies ofte nok: VI SKAL TRYKKE OPP NY MATRIKKEL. Og i den anledning så må du se hva som står i den gamle, og sjekke at alle opplysninger er korrekte. Eventuelle forandringer og nye oppdateringer sendes til Trampsjefen - snarest!

 

Vil du være med på en lang og eksotisk elvebåtreise?

E-post Skriv ut PDF

Jenisei-kaviarTravellers' Club Norway sin utvidede reisekomité arrangerer i juli 2017 en elvebåtreise på Jenisej, tur-retur Krasnojarsk - Dudinka, en elv det ble holdt foredrag om for noen år siden i Cluben. Turen starter og ender i Helsingfors. Turen er også åpen for å ta med ledsager.

Les mer …
 

Bjarne Reenskaug har lagt ned vandringsstaven

E-post Skriv ut PDF

bjarneReenakaugS-HvVårt eiegode medlem Bjarne Heyerdahl Reenskaug sovnet stille inn på Smedstadhjemmet søndag 23. oktober. Bjarne vil bli dypt savnet. Han var en trampbror av dimensjoner. Bisettelsen finner sted i Riis kirke, 10. novenber klokken 13.00. Møt fram trampbrødre!

Les mer …
 

En skikkelig voxen Trampbror..! Trygve fylle 99 år i dag

E-post Skriv ut PDF

Trygve Woxen copyVi har ikke sett Trygve på en stund, og denne hyggelige og lune trampbror er savnet rundt bordet. Grunnen er at han ikke lenger er så mobil som tidligere. Det skulle forresten bare mangle. Mannen er snart 100 år gammel. Han bor nå på Uranienborghjemmet i Oslo. Vi gratulerer med dagen!

Les mer …
 

Finn frem blyanten og kom med forslag til møblering

E-post Skriv ut PDF

tegneNå har redaksjonen endelig fått oversendt en tegning som viser omtrent hvordan vår nye peisestue vil bli. Nå mangler vi bare kreative innspill fra dere medlemmer på hvordan vi skal møblere og hva de nye lokalene skal inneholde. Noe gir seg selv, men gode forslag er alltid velkommen.

Les mer …
 

Var Roald Amundsen en drittsekk? Foredrag av Arnoldus Schytte Blix

E-post Skriv ut PDF

Arnoldus-Sch Blix12.oktober fikk vi besøk av en gammel sel- og hvalfanger som også var naturviter, forsker, jordomseiler – og han var den første som hadde samlet seg alle Roald Amundsens publikasjoner! Det var Thorleif Thorleifsson som hadde skaffet frem sin venn Arnoldus denne kvelden.

Les mer …
 

Matz har skrevet bok om Trelleborg - Nordens navle?

E-post Skriv ut PDF

Matz Lonnedal Risberg-lightOm du tror Matz kun har greie på jernbaner og tog, kan vi avkrefte det med det samme. Nå har han begått en 360-siders bok som tar for seg byen han er vokst opp i, og satt denne inn i en større historisk sammenheng med livlig fantasi. Dette var underholdene lesning!

Les mer …
 

Carl Emil og Erling på Rundø's siste reis. Se filmen her:

E-post Skriv ut PDF

Rundø-i-tønna copyTil neste år er det 40 år siden "Rundø" ble skrudd ned av isen ved Grønland. Bildet til venstre viser Bjarne Lien (far til våre to trampbrødre Thomas og Hans-Petter) i tønna på Rundø sammen med Carl Emil, mens båten Santho (båten til Ragnar Thorseths) ligger longside.

Les mer …
 
Side 1 av 4

Verdensur

Tramp-historier.jpg