2016

Ja... Da er vi i gang igjen. Velkommen til møtet onsdag 17. august

E-post Skriv ut PDF

D-Runde Bord copyDa er det duket for første Clubkveld i høstsesjonen. Intet foredrag eller gjester denne kvelden, men det bys på en solid gryterett med oksekjøtt og rødvin. Dessuten er vi i gang med de første spadetak i utbyggingen. Vi har fått det første hullet i bakken. Ta en titt rundt hjørnet før du går inn...

Les mer …
 

Drama i nord-Atlanteren – Stein Hoff måtte avbryte etter 84 døgn

E-post Skriv ut PDF

stein-hoffDen 70 år gamle legen Stein Hoff, som holdt foredrag for oss om sin kommende rotur over Atlanteren, måtte avbryte sitt forsøk den 6. august. Han har hatt forferdelig vær de siste dagene, og den siste stormen med 7 til 9 meter høye bølger og rundt 30 knops vind satt en stopper for Steins forsøk.

Les mer …
 

Frode Nilsen har lagt ned vandringsstaven. 1923 - 2016

E-post Skriv ut PDF

frode nilsenVår trampbror og medlem nr 1085 har gått bort. Med det har en kjempe forlatt oss. Frode ble medlem i 2002 og han hadde Harald Bruusgaard og Stian Sundt som faddere. Ganske typisk er det å se at under "interesser" på hans søknadsskjema til Cluben, så skrev han i all enkelthet: "mennesker og vennskap."

Les mer …
 

En meget vellykket og innholdsrik avslutning på sesongen

E-post Skriv ut PDF

ut-i-det-1Siste arrangement – før sommeren jager oss ut i kortbukse, grillmat og ferie har vi den tradisjonelle turen ut i det ukjente. Bare reisekomiteen (Harald Willoch og Gorm Lund) vet hvor haren skal hoppe – og denne gang hoppet den virkelig masse..! Over 30 forventningsfulle karer hadde skrevet seg på eventyrlista.

Les mer …
 

Meld dere på... UT I DET BLÅÅÅ..!

E-post Skriv ut PDF

ut i det blå 115. juni avslutter vi sesongen med en spennende og svært innholdsrik tur Ut i Det Blå. Frammøte / avgang fra Cluben klokken 14.00... Ikke kom for sent - da er bussen gått. Dette blir en begivenhetsrik utflukt du ikke vil gå glipp av, fordi folk kommer til å snakke om den i lang tid fremover! 

Les mer …
 
Side 4 av 7

Verdensur

Tramp-konservator.jpg