2016

Nå skjer det! Utbyggingen av bakgården er i gang

E-post Skriv ut PDF

ConstuctionByggekomiteen, som består av Thorgeir Rønnestad og Per Steffensen, informerer om at byggeprosjektet er i rute og at selve starten på byggeprosessen nå er rett rundt hjørnet. I ukene som kommer vil det skje mye - og ganske fort. Da vil stålkonstruksjonen komme på plass.

Les mer …
 

Malmö Travellers' Club fyller 80 år

E-post Skriv ut PDF

Malmo TC logoLørdag 22. oktober blir det feiring på Malmö Rådhus, med 3-retters middag, eget husorkester, musikk fra eget husorkester og foredrag av den svenske astronauten Christer Fuglesang - og vi er invitert til å bli med..! Vi vil gjerne sende en liten delegasjon. Har du lyst til å bli med?

Les mer …
 

Viktig melding: Se nøye gjennom din gamle matrikkel..!!!

E-post Skriv ut PDF

ny-matrikkelStyret har bestemt at neste år skal vi trykke opp ny - og oppdatere - matrikkelen. Det betyr at vi trenger DIN HJELP..! Du må se gjennom den gamle og SJEKKE AT ALT STEMMER..! Mange har skiftet adresse, telefon eller email. DET MÅ DERE INFORMERE OM..! Gi disse endringene til Trampsjefen.

 

Det blir ikke noe fellesmøte med Women Travellers' Club

E-post Skriv ut PDF

sad-faceI fjor fikk WTC invitasjon til fellesmøte veldig sent, men klarte allikevel på kort varsel å stable en stor gjeng damer på beina. I år var vi derfor tidlig ute med invitasjonen til den tradisjonelle fellesmiddagen, den 21. november, men vi har mottatt melding om at de ikke ønsker noe møte denne gang...

 

En av gutta våre - på vei gjennom Nordvestpassasjen

E-post Skriv ut PDF

johan-jTrampbror Johan J. Petersen var omtrent akkurat kommet hjem etter å ha gjennomført sommerferien med å "ta Grønland på langs" med ski på beina og ved hjelp av skiseil, da han igjen satt kursen nordover. Han har tydeligvis ikke fått nok av is og kulde. Nå står Nordvestpassasjen for tur... 

Les mer …
 
Side 3 av 7

Verdensur

Tramp-historier.jpg