Hjem 2016

2016

20. februar..! Da arrangerte vi Travellers' Clubs vinterleker

E-post Skriv ut PDF

skirenn3Her var det ingen krav til noe som helst. Alle kunne delta om de vil.Partnere kunne også bli med. Det ble  servert tørt. kaldt, varmt og vått m.m. og kostet ca. 250-350 kroner pr person. Stian og Knut måtte forsvare sine tidligere bragder med napp i Vandrepokalen som står i Cluben.

Les mer …
 

Vårt Æresmedlem Rolf Pettersen har lagt ned vandringsstaven

E-post Skriv ut PDF

RolfPettersen 1Fredag 15. januar kom meldingen om at vårt kjære medlem "Petter'n" sovnet stille inn. Han var medlem nr 858 og har vært medlem siden 1970. Hans faddere var Erling Drangsholt og Ritter Eriksen. Rolf Johan Pettersen ble 96 år gammel. Vi lyser fred over Rolfs minne. 

Les mer …
 

Nå er vi godt i gang på det nye året

E-post Skriv ut PDF

Morten-Johansen smallJa, da er vi i gang med det nye året og de nye gutta på kjøkkenet, Morten og Thomas, begynner å finne seg til rette. Dette lover svært bra! Maten er god og gutta er hyggelige. Det eneste som mangler nå er at flere kommer på våre Clubkvelder. Med 125 medlemmer bør vi klare minst 25 mann hver onsdag. Velkommen..!

Les mer …
 

Juletrefesten for både store og små

E-post Skriv ut PDF

1-juletrefest2016Årets tradisjonelle juletrefest, hvor man kan ta med seg de aller minste, gikk av stabelen 13. januar. Barn og voksne koste seg med pølser og brus, kaffe og tilbehør - og tegnefilm som seg hør og bør. En tryllekunstner med både duer og kaniner underholdt, og sannelig kom også julenissen med poser til de små.

Les mer …
 
Side 7 av 7

Verdensur