Hjem 2016

2016

Foredrag av Ambassadør Emeritus Øyvind Nordsletten

E-post Skriv ut PDF

Øyvind-Nordsletten small"Kjempehyggelig å bli invitert til en så fin og spennende klubb som denne. Her var det virkelig staslig!" – var førstereaksjonen til den tidligere ambassadøren. "Jeg skjønner jo at dere er glad i å reise, og da vil jeg anbefale at dere reiser med tog! Det er den beste måten når man skal forflytte seg lange strekninger."

Les mer …
 

Arnardo inviterte til cirkuspremiere i Oslo

E-post Skriv ut PDF

Arnardo smallTradisjonen tro hadde den sjenerøse familien Arnardo nok en gang invitert oss til Cirkuspremieren i Oslo, som går av stabelen på parkeringsplassen ved Munchmuseet. 50 billetter denne gang, og alle ble benyttet av Tramplagets medlemmer med familie, venner, barn og barnebarn.

Les mer …
 

Bli med på VÅRDUGNADEN - lørdag 30. april

E-post Skriv ut PDF

dugnadDa nærmer vi oss slutten på vinteren, og våren er rett rundt hjørnet. Det betyr at vi må ta i et lite tak og pynte opp rundt "Josefine", slik at hun stråler til 17. mai. Meld deg på til Per Steffensen - Oppmøte kl 10.00, lørdag 30. april. Vi avslutter med en skikkelig lunch i Cluben når jobben er gjort.

 

Vi har fått ny Trampsjef - Glimt fra generalforsamlingen

E-post Skriv ut PDF

GF-2016-Jon-smallDet var stinn brakke og god stemning da årets generalforsamling åpnet dørene. En eim av Bacalao og forventning lå over lokalene da Olai Lorange ble valgt som møteleder. Stein og Stian ble valgt til å underskrive protokollen, Alf G. til å forfatte det offisielle referatet og Finn og Leif Åge ble valgt som tellekorps.

Les mer …
 

En svensk ambassadør forteller…

E-post Skriv ut PDF

ambass-Axel Wernhoff-smallOg det han fortalte om var forholdet mellom Norge og Sverige. Axel Wernhoff heter den svenske ambassadøren til Norge. Han var innom for å snakke litt om likheter og forskjeller mellom våre to naboland, og ikke bare slik det er i dag, men med et både skarpt og skøyeraktig tilbakeblikk holdt han oss i ånde i sine tilmålte tre kvarter.

Les mer …
 
Side 6 av 7

Verdensur