Hjem 2016

2016

Foredrag av Rolf Forsdal, sjefen i VIRKE – Reise Utland

E-post Skriv ut PDF

Rolf Forsdal-small"Syden? – hvor ligger det?" - startet Forsdal sitt foredrag med. "Jeg har aldri sett et kart med det navnet på. På den annen side kan vi allikevel definere Syden, som et varmere område enn Norge, med en masse midlertidige innvandrere, som stort sett oppholder seg der fra Juni til september."

Les mer …
 

VIKTIG - Har du husket å oppdatere Trampsjefen..???

E-post Skriv ut PDF

spørsmålstegnVi har nevnt det ved flere anledninger - men det kan tydeligvis ikke sies ofte nok: VI SKAL TRYKKE OPP NY MATRIKKEL. Og i den anledning så må du se hva som står i den gamle, og sjekke at alle opplysninger er korrekte. Eventuelle forandringer og nye oppdateringer sendes til Trampsjefen - snarest!

 

Vil du være med på en lang og eksotisk elvebåtreise?

E-post Skriv ut PDF

Jenisei-kaviarTravellers' Club Norway sin utvidede reisekomité arrangerer i juli 2017 en elvebåtreise på Jenisej, tur-retur Krasnojarsk - Dudinka, en elv det ble holdt foredrag om for noen år siden i Cluben. Turen starter og ender i Helsingfors. Turen er også åpen for å ta med ledsager.

Les mer …
 

Bjarne Reenskaug har lagt ned vandringsstaven

E-post Skriv ut PDF

bjarneReenakaugS-HvVårt eiegode medlem Bjarne Heyerdahl Reenskaug sovnet stille inn på Smedstadhjemmet søndag 23. oktober. Bjarne vil bli dypt savnet. Han var en trampbror av dimensjoner. Bisettelsen finner sted i Riis kirke, 10. novenber klokken 13.00. Møt fram trampbrødre!

Les mer …
 

En skikkelig voxen Trampbror..! Trygve fylle 99 år i dag

E-post Skriv ut PDF

Trygve Woxen copyVi har ikke sett Trygve på en stund, og denne hyggelige og lune trampbror er savnet rundt bordet. Grunnen er at han ikke lenger er så mobil som tidligere. Det skulle forresten bare mangle. Mannen er snart 100 år gammel. Han bor nå på Uranienborghjemmet i Oslo. Vi gratulerer med dagen!

Les mer …
 
Side 1 av 7

Verdensur