Hjem 2015

2015

Siste dag i Cluben... dette året

E-post Skriv ut PDF

raketterKlokken 12 formiddag på årets siste dag åpner vi dørene for dem som har tid til en liten mimrestund og hyggelig samvær før vi drar hjem til kveldens festligheter. Et glass formiddags-Champagne, kaffe, bløtekake, kringle og andre småkaker - samt en hyggestund og takk for året som gikk er tradisjon i vår Club. 

Les mer …
 

Redaksjonen i TRAMP ønsker alle et riktig Godt Nytt År

E-post Skriv ut PDF

happy new year 2016Da er vi i ferd med å legge 2015 bak oss, og med friskt mot og blanke ark går vi inn i det nye året 2016. Vi i redaksjonen vil takke for året som gikk og ønske alle våre lesere et Godt Nytt År. Ved siden av alle innleggene på disse hjemmesidene har vi også produsert tre utgaver av medlemsbladet Tramp. 

Les mer …
 

Et lite Julebrev fra Hurtigruten

E-post Skriv ut PDF

fugl-i-snøHurtigruteskipet NORDLYS annen juledag: Som nesten eneste Hurtigruteskip følger vi den oppsatte ruten, dog gjør vi det  i full snøstorm. I natt måtte vi dog sløyfe Bodø på grunn av været, selv etter å ha prøvd å bruke anker for å anløpe. Og deretter måtte vi sløyfe Brønnøysund.

Les mer …
 

Her kommer Årets Julepresent til Travellers' Clubs medlemmer:

E-post Skriv ut PDF

KokkSom vi alle vet har det vært jobbet hardt med å finne en ny mann på kjøkkenet, men i dag tikket følgende melding inn til redaksjonen: Vi har gleden av å meddele at Morten Hansen blir ny intendant i Cluben. Han vil ha sin debut første Clubkveld i januar. Vi ønsker ham hjertelig velkommen, og gleder oss.

Les mer …
 

Bli med Stockholm Travellers' Club til eksotiske Georgia

E-post Skriv ut PDF

Nok en gang forsøker vi å få til en samnordisk utflukt. Stockholm Travellers' Club inviterer til å bli med på tur til Georgia i 2016. Anledningen er at de fyller 105 år, og dette blir en jubileumsreise hvor du kan oppleve landet ved foten av de mektige kaukasusfjellene. 

Les mer …
 
Side 1 av 12

Verdensur

Tramp-historier.jpg