2015

Info fra byggekomiteen: Byggeprosjektet / tilbygg i bakgård:

E-post Skriv ut PDF

thorgeir-fighting copyDet kom innspill fra enkelte medlemmer etter byggekomiteens redegjørelse om status for klubbens utbygging i bakgården den 2. desember. Byggekomiteen har derfor innhentet ytterligere spesifikasjoner og priser vedrørende de berørte punktene.

 

Les mer …
 

Clubaften med orientering og spørsmål om tilbygg i bakgården

E-post Skriv ut PDF

Pizza knutMange hadde gledet seg til en dyptpløyende gjennomgang av byggesaken, hvor man kunne stille spørsmål, komme med innlegg og forslag og diskutere tanker og ideer om det nye tilbygget vi har bestemt oss for å bygge i bakgården. Men det ble ikke akkurat slik. 

Les mer …
 

"Den Utgåtte Støvels Orden" - til Hallbjørn Hareide

E-post Skriv ut PDF

hallbjørnHareide smallDen 2. desember ble Hallbjørn Hareide kalt frem foran forsamlingen. Styret hadde bestemt at han skulle hedres, og tildele ham "D.U.S.O." for sine tjenester i Cluben. I sitt 30 år lange medlemsskap har han tjenestegjort i flere perioder i både ballott, styre og som trampsjef i året 1989 - 90.

Les mer …
 

Lørdag 28. november: DUGNAD

E-post Skriv ut PDF

DugnadHøstløvet begynner å bli en seig masse som vi drar med oss inn i oppgangen. Nå skal den vekk! Stikk innom lørdag formiddag og bidra med en liten innsats for Cluben din. Det er folk der fra kl 10.30. Det trengs også litt innstas innedørs nå som intendanten vår har sluttet. Steffensen vil fordele oppgavene. Møt opp!

 

 

 

 

 

 

dugnad 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foredrag av Stein Hoff: Om å ro over store hav

E-post Skriv ut PDF

stein-hoffSommeren 1977 vinket Diana og Stein Hoff farvel til familie og venner. Nå skulle de seile jorden rundt i egenbygget 39 fots båt: "Red Admiral." Om bord hadde de med seg sine to barn Elisabeth og Martin, og det skulle bli enda et barn til underveis, før de fem år senere igjen klappet til kai i Norge.

Les mer …
 
Side 2 av 12

Verdensur

Tramp-vandrer.jpg