2015

Bli med på premieren til Cirkus Arnardo

E-post Skriv ut PDF

cirkusEt av de sikre vårtegn er at Cirkus Arnardo har premiere på P-plassen ved siden av Munchmuseet. Torsdag 16. april. Også denne gang har vi fått rikelig med billetter, slik at du gratis kan ta med familie og barn og oppleve spennende artister, dyr og undeholdning. Billetter utdeles i Cluben, av Knut Gundersen

 

Generalforsamling - og nytt Æresmedlem!

E-post Skriv ut PDF

Tore Oseberg portrett201518. mars ble årets generalforsamling avviklet og det til en fullstappet sal. Nesten 50 karer var møtt frem og mengder med forhåndsstemmer lå på bordet til møteleder Olai Lorang. Da alt var over fikk vi et nytt Æresmedlem: Vår alles kjære Tore Oseberg. Vi gratulerer..!

Les mer …
 

Travellers' Clubs Vinterleker - 2015

E-post Skriv ut PDF

VinterlekThorTrampsjef Thor inviterte til TC’s Vinterleker på VeloFarm den 21. februar 2015. Dette er et foretakende med det for øye å ha en samling utenfor Cluben som ikke er på en onsdag. Det har av praktiske grunner blitt lagt til en lørdag. Det er veldig hyggelig og aktivitetene appellerer både til konkurransedyret og det sosiale dyret.

 

Les mer …
 

Staten Russland ble grunnlagt av vikingene

E-post Skriv ut PDF

Tjønn HalvorVisste du at det var vikingene som sto bak den første statsdannelsen i Russland på 700-800 tallet? For de aller fleste som lyttet til Halvor Tjønns foredrag i cluben 11. mars var dette ny kunnskap. Og ikke bare det! Novgorod er en av byene der det hele begynte, og bynavnet er en «russifisering» av vårt hjemlige navn «nygard»!

Les mer …
 

Over klodens mest forblåste hav - av Edvard Hambro

E-post Skriv ut PDF

pinguin-1Sammen med fire gode kamerater fikk vårt ferske medlem Edvard Hambro være med på selveste "kremetappen" av en seilas tur retur Norge / Antarktis. Han mønstret både på og av i Ushuaia, men mellom disse to periodene hadde han en seileropplevelse av de store – og dette delte han med oss.

Les mer …
 
Side 10 av 12

Verdensur

Trampglobe_Hammarlund.jpg