2015

Tre nye medlemmer tatt opp i vår ærverdige Club

E-post Skriv ut PDF

Opptak-april201522. april opprant, og den store, spennende opptaksprøven for tre nervøse applikanter sto for døren. Jan-Georg Hoffmann, Åsmund Johansen og Aasmund Setsaas hadde gått gjennom nåløynene i både styre og ballott. Nå gjensto bare et siste hinder - og alle tre klarte seg (om ikke med glans, så i alle fall...) bra.

Les mer …
 

På premierefest hos Cirkus Arnardo

E-post Skriv ut PDF

Arnardo4Like sikkert vårtegn som hestehoven, er den årlige innbydelse til å overvære cirkuspremieren til Arnardofamilien. Samme sted som sist, ved Munchmuseet, og denne gang hadde vi fått hele 150 gratisbilletter - så nå kunne hele Cluben med familie få oppleve artister på nært hold. Men overraskende få fra vår Club møtte opp til tross for at alle billettene var borte. 

Les mer …
 

Foredrag om en forunderlig reise og et forunderlig kamera

E-post Skriv ut PDF

DagSpant5 copyTenk på å reise til et sted som nesten ingen andre reiser til. Tenk på å reise til en festival nesten ingen andre besøker. Tenk på å møte opp på torvet og bli dynket og tilgriset av knuste egg og mel, og derpå bli spylt av et brannslukkingsapparat. Tenk på å gjøre alt dette helt frivillig! Heldigvis gjorde Dag Spant akkurat det. Og han fikk betalt i form av knakende gode fotos og en subtil opplevelse. Og cluben fikk betalt i form av et foredrag mange av oss ikke kommer til å glemme.

Les mer …
 

Kjell Tansem Stensby har lagt ned vandringsstaven

E-post Skriv ut PDF

Kjell StensbyDen 15. april kunne vi lese i Aftenposten at vårt medlem Kjell Stensby døde for fem dager siden. Bisettelsen skjer i Diakonhjemmet sykehus kapell tirsdag 21. april klokken 14.00. Kjell hadde medlemsnummer 1028, han ble medlem i 1990 og rakk således akkurat å bli veteran i vår Club. 

Les mer …
 

Odd Eliassen - mannen som "bare er på tur"...

E-post Skriv ut PDF

OddEliassen BjornMyrer-lund PertembaMedlemmer av Travellers' Club er jo menn som har vært, og ofte er, ute på tur, ute og reiser, ute og opplever. De mer strabasiøse turene får ofte tittelen ekspedisjoner. En som har vært med på mangs slike ekspedisjoner er vårt medlem Odd. Han kaller det simpelthen "å dra på tur". 

Les mer …
 
Side 9 av 12

Verdensur

Tramp-vandrer.jpg