2015

Helges favorittreisemål ligger i Afrika - og ved svenskegrensen

E-post Skriv ut PDF

HelgeBaardseth-lightDet totalt uventede er ofte som heftig krydder i maten når den blir servert fra Clubens «talerstol». Det var vårt eget medlem, Helge Baardseth, som i sitt foredrag om «mine favorittreisesteder», fikk tilhørerne til å falle i dype tanker. Eller hva skal man si når en slik globetrotter deler med oss stedene han elsket å reise til. Vi ventet spent. Var det Sahara, Mexico, Vest-Afrika, land i Asia, Italia eller Mauretania? Det var ingen av dem. Det var Arvika!

Les mer …
 

Flott og verdig 17. maifeiring i Cluben

E-post Skriv ut PDF

flag of Norway«Siden dette er en venneklubb og et lukket selskap, har jeg tenkt å være litt mer personlig enn vanlig...» Slik begynte Edvard Hambro, som var dagens taler. Og den var ikke bare personlig, den var fantastisk! Det er ikke ofte vi som sitter med kaffe, kransekake og feststemning på nasjonaldagen blir så grepet som vi ble denne formiddagsstunden i Travellers' Club.

Les mer …
 

(1) - Turen går til Eidsvoll – men ikke dit du tror

E-post Skriv ut PDF

Colin A-Eidsvold skiltI Tramps nye serie DET VAR DEN GANG DET... - begynner vi med Alf G. Andersens historie om en reise til Eidsvold.  "Det er tidlig formiddag, og jeg sitter i en bar. Utenfor gnistrer solen og det er allerede 30 grader. Foran meg har jeg et halvfullt ølglass. Lent opp mot barkrakken vakler min slitne ryggsekk". 

Les mer …
 

Generalforsamlingen sa JA! til utbygging

E-post Skriv ut PDF

Påbygg-fra nabotomten-3Det ble et rungende ja til planene om å bygge ut bakgården, og generalforsamlingen ga styret nødvendige økonomiske muskler til å gjennomføre prosjektet. Styret tar selv på seg jobben med planlegging og gjennomføring, men har tatt inn Per Erling Refsnes som konsulent til jobben.

Les mer …
 

Geir Helljesens erindringer fra sine 40 år i NRK

E-post Skriv ut PDF

geirHelljesen-smallSjelden eller aldri har vel Clubens medlemmer fått så mange kjente navn drysset over sine hoder som under Geir Helljesens erindringer fra NRK. Kringkastings-veteranen har 40 år bak seg i TV-ruten, og han huskes som en slagferdig, språksikker og karismatisk reporter. Derfor følte mange det som et privilegium å få besøke hans fortid gjennom de mange årene.

Les mer …
 
Side 8 av 12

Verdensur

Tramp-vandrer.jpg