2015

(4) - Matz L. Risberg’s bidrag til ”DET VAR DEN GANG DET..”

E-post Skriv ut PDF

Matz Lonnest lightDen eneste gang jeg var kurér. Dette var den gang da vi fremdeles hadde jernteppet. Sammen med seks venner hadde jeg feiret nyttår 1977-78 i Marianske Lazne, med vorspiel i Praha. En av disse vennene hadde vært i Tsjekkoslovakia mange ganger før, og kjente bl.a. en tsjekkisk skuespiller, som tok oss med på teaterforestilling i Praha og deretter på en svært koselig kjellerkro.

Les mer …
 

Si din mening i medlemsbladet "Tramp" - På "Speakers Corner"

E-post Skriv ut PDF

Speakers-Corner2Mange mener mye, men ikke alle vet noe om det. Derfor tenkte vi å prøve oss på en ny spalte i medlemsbladet vårt, en slags ”Speakers Corner” hvor ordet er fritt og hvor alle Clubmedlemmer kan komme med sine hjertesukk, ønsker, tanker, kritikk, ideer, ros eller noe helt annet. Så, har du noe på hjertet - send det inn til redaksjonen!

Speakers-Corner

 

Clubstart: 19.august. Her finner du PROGRAMMET og MENYEN

E-post

Flemming cartoon smallDa har redaksjonen fått oversendt høstens meny av vår nye kokk, og det ser ut til at han stort sett holder seg til våre inngrodde vaner - selv om vi også ser at han har lagt inn noen egne grep og nyheter. Her finner du også høstprogrammet, selv om noen punkter fremdeles er åpne.  

Les mer …
 

Ny intendant fra høsten – Tore og Mette kaster inn håndkledet.

E-post Skriv ut PDF

Flemming Bjønnes-smallVårt mangeårige medlem, æresmedlem og intendant Tore, ønsker å trekke seg fra kjøkkentjenesten og inn til Trampbrødrene rundt langbordet nå som han har rundet de 70. Dermed forsvinner også Mette. Fra høsten av vil vi derfor bli møtt av en ny mann på kjøkkenet: Flemming Bjønness.

Les mer …
 

Christopher Columbus’ fødested – er gåten nå endelig oppklart?

E-post Skriv ut PDF

Gorm G LundSiste Clubaften før sommerferien holdt Gorm Lund et foredrag, og det var første gang han presenterte resultatet av mange års historieforskning rundt gåten om hvor Columbus egentlig kom fra. Allerede på 1980-tallet begynte han å stille spørsmål ved riktigheten av det som står i våre historiebøker.

Les mer …
 
Side 6 av 12

Verdensur

Tramp-historier.jpg