2015

Thrond Berge Larsen har lagt ned vandringsstaven

E-post Skriv ut PDF

Thrond Berge LI slutten av september kom den triste beskjeden om at vårt medlem 1087 Thrond brått og uventet hadde lagt ned vandringsstaven, i en alder av bare 71 år. Thrond ble medlem i år 2002 og hadde Carl Emil senior og Helge Baardseth som sine faddere.

Les mer …
 

Travellers' Club ga flott gave til Liv Arnesen

E-post Skriv ut PDF

Liv Arnesen PortraitEn regntung høstkveld fikk vi storfint besøk! Vi hadde invitert en av verdens mest kjente explorers og travellers – som attpåtil er norsk. Vår egen Liv Arnesen. Verdens første kvinne alene til Sydpolen, og et utall andre strabasiøse turer og ekspedisjoner har hun på samvittigheten.

Les mer …
 

Vil du være med på en lang og eksotisk togreise?

E-post Skriv ut PDF

BAM-togTravellers' Club Norway sin reisekomité arrangerer i mai / juni 2016 en togreise på den (for vanlige folk) ganske ukjente BAM-banen. Turen starter i Helsingfors og ender opp i Sovjetskaja Gavan. Så setter man seg igjen på toget og reiser nesten samme rute tilbake. Turen er også åpen for å ta med seg ledsager. 

Les mer …
 

Vi har fått nytt langbord - av vår gode mann Esten!

E-post Skriv ut PDF

Esten StøenDet mange kanskje ikke har vært klar over er at vår tidligere kjøkkenassistent Esten var den som, for mange år siden, skaffet oss det vi har brukt som langbord i Cluben. De har med årene blitt mer og mer vaglete, mer og mer nødreparert, og vi har innsett at vi snart sto foran en kostbar men nødvendig utskiftning. Men så...

Les mer …
 

Foredrag om "Stammefolkene i Nordvest Pakistan"

E-post Skriv ut PDF

hunzapikePer Steffensen: En reise i nord og nordvest hos stammefolkene i Pakistan kan være utfordrende. Grenseområdet mot Afghanistan er fantastisk med høye fjell og dype daler der mennesker lever på tradisjonelt vis. I de fleste media anbefales det ikke å reise dit på noen som helst måte.

Les mer …
 
Side 5 av 12

Verdensur

Tramp-historier.jpg