2015

Erling Friis Thofte har lagt ned vandringsstaven

E-post Skriv ut PDF

ErlingFriisThofte smallI oktober kom beskjeden om at trampbror Erling hadde lagt ned vandringsstaven. Han startet sin hotell- og restaurant karriere som læregutt på Bristol Hotell i 1937. Etter å ha arbeidet på ledende hoteller i mange land i Europa endte han opp som restaurant- og hotelleier i Norge.

Les mer …
 

Redaktør Vebjørn Selbekk: Har vi innført selvpålagt sensur?

E-post Skriv ut PDF

Vebjørn-Selbekk"Dette var et koselig sted. Her føler jeg meg både velkommen og hjemme. Jeg er veldig glad i å reise. Min kone og jeg har vår egen Travellers Club og har hittil besøkt 77 land" - åpnet redaktør Selbekk sitt foredrag med før han tok en oppsummering av hva som skjedde i det som senere er kallet "karikaturstriden".

Les mer …
 

Filmaften om sykkelturen "Rett Øst" - 15 år etter

E-post Skriv ut PDF

Rett-ostFor 15 år siden la Thor Haraldsen sammen med to andre syklister ut på en lang sykkeltur. Starten var fra parkeringsplassen til Travellers Club, og målgang var på Den Himmelske Freds Plass i Beijing tre måneder senere. Vi fikk gjennoppleve deres strabaser og gleder i en times dokumentarfilm som ble laget fra turen.

Les mer …
 

Antibiotika og medisinske reiseråd av Dag Berild

E-post Skriv ut PDF

dag-berildDoktor og forsker Dag Berild vet veldig mye om antibiotika, uvettig bruk av antibiotika og farene ved å utvikle antibiotikaresistens. Dette var temaet for kveldens foredrag, og vi fikk oss en liten vekker! Vi (legene) er altfor slepphendte med utdeling av denne type medisiner, og konsekvensene ved dette var skremmende...

Les mer …
 

Foredrag av Gerhard Heiberg - om sine år i IOC

E-post Skriv ut PDF

Gerh HeibergTre bla' Heiberg var til stede denne kvelden. To brødre og en fetter, men det var bare fetteren som skulle underholde oss. Gerhard Heiberg har siden olympiaden på Lillehammer vært medlem av Den Olympiske Komité (IOC), og det var det han skulle snakke litt om. 

Les mer …
 
Side 4 av 12

Verdensur

Tramp-historier.jpg