2015

Info og diskusjonskveld om utbyggingen, den 2. desember

E-post Skriv ut PDF

utbygging barOnsdag 2. desember skal vi få full informasjon, og svar på alle spørsmål vi måtte ha om byggesaken. Styret har satt av denne datoen til spørsmål, meninger og diskusjon, og er vi heldige så vil også arkitekten være til stede for å svare på spørsmål du måtte ha. Dette er en stor sak som gjelder oss alle - så MØT OPP!

Les mer …
 

Det årlige Veterantreffet i Travellers' Club

E-post Skriv ut PDF

kake2015"Veteran i Travellers' Club" har ingen ting med utholdt levealder å gjøre. Det er fundert på hvor lenge du har vært medlem av Cluben som avgjør denne status. Når man har vært medlem i 25 år, da regnes man som veteran. Og hvert år, en fredag på høstparten møtes veteranene for hyggelig samvær.

Les mer …
 

Makedonia – ukjent for de fleste, men en reise verd

E-post Skriv ut PDF

Alf G 2014 copyHar du ikke vært i Makedonia? Ikke det, men det hadde ikke jeg heller inntil for noen uker siden. Kjente så vidt navnet, og i bakhodet befant det seg navn som Filip og en stor Alexander, og ikke stort mer. Det var derfor jeg kanskje ikke hadde de helt store forventningene da jeg reiste til det lille landet som ikke er særlig større en Oppland fylke og to millioner innbyggere. Grekerne påstår dessuten at landet har stjålet navnet Makedonia fra det som i historisk sammenheng var en del av Hellas. Men akkurat det interesserer meg mindre enn at Makedonia i dag overasket med å være en innbydende, sjarmerende og opplevelsesrik nasjon for den som kommer for å oppleve utenfor charterreisenes lysløype. Kort sagt, jeg ble betatt, og jeg kommer gjerne tilbake.

Les mer …
 

Byggesøknaden er sendt inn..!

E-post Skriv ut PDF

Fasade2Planene om utbygging av bakgården begynner å ta form. Byggekomiteen vår har sendt inn tegninger og byggesøknad til Plan og Bygningsetaten, så nå venter vi bare på tillatelse til å sette i gang. Redaktøren har fått tilsendt noen bilder som viser hvordan det kan bli.

Les mer …
 

Velkommen til fellesmøte Women Travellers' Club / TC

E-post Skriv ut PDF

wtc copyMandag 16. november åpnes dørene klokken 18.00 for en times samvær før selve fellesmøtet starter klokken 19.00. I år er det damene som stiller med foredragsholder, og etter foredraget er det festmiddag! Bli med og treff reisegalde damer. Meld deg på listen i Cluben, eller hos trampsjefen. 

 
Side 3 av 12

Verdensur

Trampglobe_Hammarlund.jpg