2014

Er det noen som husker denne sangen?

E-post Skriv ut PDF

Henning syngerEn Clubkveld reiste Henning seg - og vi trodde han skulle lese dikt, men denne gang var det en gammel sang fra krigens dager han ville bidra med. Klikk og hør. Opptaket er gjort av trampsjefen.

 

 

Reisekomiteen arrangerer: Svalbard Polar Bear Expedition 2014

E-post Skriv ut PDF

isbj forsideNå har du muligheten til å oppleve det eventyrlige arktiske Svalbard sammen med gode kamerater fra Travellers' Club. Reisekomiteen legger opp til en 10-dagers tur langs vest- og nordkysten av Spitsbergen med polarskuta M/S Origo i begynnelsen av juni, med plass til 20 Tramps.

Les mer …
 

Fredrik Hess har lagt ned vandringsstaven

E-post Skriv ut PDF

fredrikHess portrett small Den 13. januar fikk vi melding om at vår Trampbror, medlem nr 1066, Fredrik Hess hadde lagt ned vandringsstaven. Han døde i Thailand den 10. januar 2014. Det kom brått, og overraskende på oss alle. Begravelsen finner sted onsdag 29. januar, klokken 13.00 i Kongsvinger kirke, Nygaten 6 - midt i byen.

Les mer …
 

Bli med - meld deg på: Travellers' Clubs Vinterleker 2014

E-post Skriv ut PDF

skirenn1I disse vinterolympiske tider kan man ikke slå seg til ro med å bare sitte inne og glane på TV. Trampsjefen besitter et godt stykke norsk natur med både oppover, nedover og bortoverbakker - og nå ønsker han å blåse liv en en gammel TC-tradisjon. Han inviterer til skirenn..! Sted: VeloFarm på Kløfta - Tidspunkt: 15. februar.

Les mer …
 

Så er vi i gang igjen. Nytt år - nye muligheter!

E-post Skriv ut PDF

2014Så er det nye året over oss, og vi må venne oss til å skrive 2014 i stedet for 2013. Første Clubaften var godt besøkt og det var fin stemning rundt bordet. Visetrampsjefen kunne endelig presentere programmet for vårsesjonen. John Mosvold informerte om hundesledeturen vi skal ha i februar, og man gleder seg!

Les mer …
 
Side 14 av 14

Verdensur

Tramp-vandrer.jpg