2014

Göteborg TC feiret sitt 85 års jubileum

E-post Skriv ut PDF

goteborg1I slutten av oktober var det broderklubben i Göteborgs tur til å jubilere. Vi har i de senere år hatt nær kontakt med våre svenske venner, kanskje spesielt med Malmö og Göteborg, og vi har alltid sørget for at de kommer til oss, og vi til dem, når det er noe å feire. Denne gang ble det ikke slik, men et av våre medlemmer, Matz, er også medlem av Göteborgklubben, og han la veien over kjølen i finstasen slik at vi i alle fall var representert.

Les mer …
 

En tur til optikeren

E-post Skriv ut PDF

NordNorge smallNoen har sin optiker i samme by, denne trampbror har sin optiker i Vesterålen. Turen til optikern begynte onsdag på ettermiddagstoget fra Oslo til Trondheim, som både avgikk og ankom punktlig, men hvor spisevognen ikke åpnet før i Otta, på grunn av personalmangel.

Les mer …
 

Thorvald Stoltenberg - om sine erfaringer på Balkan

E-post Skriv ut PDF

stolt1-lightEn regntung oktoberkveld var den gamle utenriksministeren innom for å prate litt om Jugoslavia. Et urolig område av Europa som han har jobbet mye i, og med, i sin politiske karriere. Han fortalte lett og ledig, med glimt i øyet, og holdt forsamlingen i ånde med historier om hvordan det oppsto et nært forhold mellom våre to land allerede i krigens dager, da nordmenn smuglet mat og hjelp til "Serberleirene" som tyskerne hadde etablert i Nord-Norge.

Les mer …
 

Gunnar Sjøwall – Gunnar Sjøwall jr. og Gunnar Sjøwall jr. jr.

E-post Skriv ut PDF

Gunnar Sjøwall srEn av de siste markeringene i forbindelse med grunnlovsjubileet var en utstilling av fotografier og boklansering på 7. juniplassen utenfor utenriksdepartementet i Oslo som åpnet 16. oktober. Den består av bilder av kongehusets medlemmer, tatt av Gunnar Sjøwall'er i flere generasjoner.

Les mer …
 

Onsdag 14. Oktober - ikke opptak, men fotoshow

E-post Skriv ut PDF

alan-fotoDet hang ingen "på tavlen" - så det ble ingen opptaksprøve denne onsdagen. I stedet hadde vår iherdige fotograf Alan Billyeald laget noen serier av sine snapshots, fra tidligere Clubevenement til uvanlig vakre naturbilder. Dette hadde han sydd sammen med nydelig musikk, og vi kunne bare lene oss tilbake å nyte!

 
Side 2 av 14

Verdensur

Tramp-historier.jpg