2014

Referat fra Generalforsamlingen - 19. mars 2014

E-post Skriv ut PDF

fightingStinn brakke..! Langbordet var smekkfullt og småbordene langs vinduene var også fullsatt da ”vårens vakreste eventyr” gikk av stabelen. Det var en stund litt uklart hvor mange stemmeberettigede vi var, med 45 fremmøtte, en registrert forhåndsstemme og to fullmakter. Etter litt klabb og babb ble en fullmakt forkastet (da det ikke er lov å stemme med fullmakt) mens den andre hadde en ordlyd som under tvil gjorde den skikket til å benyttes – helt til noen oppdaget at vedkommende ikke hadde betalt årets kontingent! Dermed ble også den forkastet.

Les mer …
 

Gutta på tur … En formiddagsutflukt til Arcus

E-post Skriv ut PDF

akevitt20 mann hadde skrevet seg på listen, og ville være med på tur til Gjelleråsen, hvor vi skulle besøke det nye anlegget til Arcus, hvor blant annet de hellige dråper, Akevitten, lages. Og ikke nok med det: Vi skulle ledsages av en vakker kvinne, spise en overdådig lunch og smatte oss gjennom syv forskjellige brenneviner!

Les mer …
 

Møt opp til spennende foredrag den 9. april

E-post Skriv ut PDF

kyle-o-donoghue lightNYHET: Står ikke på det utsendte programmet. Selv om våren har begynt å titte frem skal vi ta en siste titt på både is og snø, og det er ingen ringere enn Tobias Thorleifsson og hans venn filmfotografen Kyle O'Donoghue som skal foredra om "Nytt Land: på ski i Otto Sverdrups polarrike". ..og erter, kjøtt og flesk!

 

Reisekomiteen inviterer: Møt våren i vakre Italia

E-post Skriv ut PDF

Ventotene smallHva med en mat - vin og kultur-tur til Italia når våren er på det mest frodige? En fem-dagers tur hvor vi spiser og drikker oss gjennom charmerende små middelalderlandsbyer, bader i pavens varme kilder, besøker en bøffelfarm, nyter mozzarellaen, tester lokale og spennende viner - og tar en båttur til øya Ventotene?

Les mer …
 

Annual dinner - Explorers Club i New York

E-post Skriv ut PDF

explorers-appetizer copyVi er alle svært så fornøyde med Tores kokkelering på kjøkkenet. Allikevel er det litt artig å se hva våre Tramp-brødre på den andre siden av "dammen" har på menyen under sin "Annual Dinner". .: http://video.nationalgeographic.com/video/us-explorersclub-pp#us-apachegirl-pp?source=relatedvideo&_suid=139473335271608395686396671773

 

 
Side 10 av 14

Verdensur

Tramp_figur.jpg