2014

Onsdag 30. april: Foredrag av naturfotograf Nick Cobbing

E-post Skriv ut PDF

nickCobbin penguinDet var en fryd å få være med på en fotosafari gjennom Nicks linser og oppleve hans måte å se motiver i isødet. Han fremførte sine opplevelser på en lett, sjarmerende og profesjonell måte. Dette var storveis! Nick har vært en rekke ganger på ekspedisjoner i Arktis, og for bare kort tid siden også i Antarktis.

Les mer …
 

Påskeøya - 57 år etter Thor Heyerdahls ekspedisjon

E-post Skriv ut PDF

heyerdahlRedaksjonen fikk tilsendt en invitasjon via Trampsjefen til Women Travellers' Club. Den 29. april viste Marit Bakke egne, og unike bilder fra Heyerdahls ekspedisjon, og fortalte om da hun besøkte øya i 2012 sammen med døtrene til en av de amerikanske arkeologene som var med Thor den gang.

Les mer …
 

Vår broderklubb i Göteborg fyller 85 år

E-post Skriv ut PDF

Goteborg 85årVåre svenske venner ligger litt bak oss i løypa. Vi hadde 85 års jubileum i fjor - nå er det deres tur. Har du lyst til å være med på jubileumsfesten må du anmelde din interesse til en av klubbmästärna. Les mer her om detaljer, tidspunkt og hvordan du melder deg på.

Les mer …
 

Vi ønsker alle Trampbrødre en God Påske..!

E-post Skriv ut PDF

påskekyllingDa står påsken for døren, fjell og vidde lokker til en siste skitur, og Cluben er stengt den 16. april - MEN... da er det Cirkuspremiere, og vi er invitert. Vi sees på Cirkus Arnardo's premiere på Tøyen slik tradisjonen er, og er tiilbake i vanlig gjenge den 23. april. Da er det opptaksprøve for tre nye karer..

 

Melding fra styret: Når det gjelder 17. mai...!

E-post Skriv ut PDF

styre møteEtt av våre faste arrangementer er formiddagstreffet 17. mai. Styret ber alle om å vise edruelighet når de tar med gjester i Cluben denne dagen. Dere kan ikke ta med en haug med folk! I fjor var det så fullt at mange av Clubens medlemmer ikke fikk sitte. Og man kan heller ikke basere seg på at alle skal spise seg sprengmette på gratis pølser! Møtet 17. mai er for medlemmene med nærmeste familie - ikke masse andre folk man har lyst til å vise frem Cluben til. Skjerpings karer!

PS - Årets 17. maitaler er Ragnar Kvam jr.

 

 

 
Side 8 av 14

Verdensur

Tramp-historier.jpg