2014

Et halvt år på sydhavsøya "Tikopia" i Stillehavet

E-post Skriv ut PDF

Jørgen-brevik-smallBare 14 år gammel ble Jørgen med sin tante og onkel, og deres to små barn, med på et eventyr det er få unge tenåringer forunt å få oppleve. Hans onkel, Thomas Lien (vårt medlem nr 1112) hadde vært på den fjerntliggende øya en gang tidligere og laget en dokumentarfilm derfra.

Les mer …
 

Nye opplysninger vedr. Scotland-turen

E-post Skriv ut PDF

reisekomiteenHar du meldt deg på turen til Scotland og Hebridene må du lese dette..! Harald Willoch, som arrangerer denne turen, har fått nye detaljer fra arrangøren i Scotland. Det er nemlig en jazzfestival på Isle of Islay samtidig som Tramp-gutta ankommer, og det er derfor kamp om hotellrommene. Les mer:

Les mer …
 

Vi inviteres til fellesutflukt med Women Travellers' Club

E-post Skriv ut PDF

WTC TC-logoerVi har tidligere vært på vellykkede fellesutflukter med våre kvinnelige Travellerkolleger i WTC, og nå inviterer de igjen! Denne gang til en dag ettermiddag- og kveldsutflukt til Hellviktangen, med tur langs kysstien, foredrag om herskapshuset på Hellvik og bespisning. Altså en sosial, kulturell og gastronomisk utflukt!

Les mer …
 

En helt vanlig Clubaften

E-post Skriv ut PDF

prateVi har ofte gleden av spennende foredragsholdere, både fra egne rekker og utenforstående, og dette er vi svært fornøyd med. Men vi har også noen riktig hyggelige kvelder helt uten annen underholdning enn oss selv. Ingen gjester, intet foredrag - bare kameratslig samvær, gode samtaler og et hyggelig måltid.

Les mer …
 

Tre nye medlemmer ble tatt opp i april

E-post Skriv ut PDF

josefine smallOnsdag 23. april sto tre mann foran siste opptaksprøve. Opptaks-kollegiet var på plass, stemningen satt, og salen var besmykket av 40 forventningsfulle tramps. Vi røper selvfølgelig ingen detaljer når det gjelder opptaksprøven, men vil bemerke at Petter Nørholm var glitrende som seremonimester og at alle tre klarte seg greit gjennom prøvelsene.

Les mer …
 
Side 7 av 14

Verdensur

Tramp-historier.jpg