2014

11. juni 2014 ... Ut i Det Blååå … Nå må du melde deg pååå..!

E-post Skriv ut PDF

questionmarkFremmøte kl. 14.00. Sted: På kafeen mellom skur 28 og 29 på Akershuskaia – rett under Akershus festning. Hvor går turen? Hva skal vi se? Hva skal vi gjøre? Hva får vi oppleve denne gang..? Meld deg på - og bli med, så får du svar på alle spørsmålene. Det eneste vi kan røpe er at det blir en flott sesongavslutning.

Les mer …
 

Hyggelig utflukt med WTC

E-post Skriv ut PDF

WTC TC-logoerTirsdag 3. juni tok en gjeng glade trampsøstre og to trampbrødre fergen til Nesoddtangen, hvor ytterligere to trampbrødre møtte. Etter en snau times promenade i strålende vær på Kystveien, som etter hvert ble til Kyststien, var man fremme ved Helleviktangen, hvor vertshuset hadde åpnet kun for WTC.

Les mer …
 

Trampsjefen inviterer til ”Sykkeldag med noe attåt”

E-post Skriv ut PDF

Thor H-sykkelSentralt beliggende, på Kløfta, eller rettere sagt på Borgen, ligger VeloFarm. Det var en gang en vanlig bondegård, så kjøpte Thor Haraldsen den – og nå er den ikke lenger vanlig… Mange av oss har hatt gleden av å nyte stedets fasiliteter, og nå drar gubben i gang en ny aktivitet: sykkelkonkurranse for Trampgutta.

Les mer …
 

På tur til Hamar, mammuthus og Løiten Brænderi

E-post Skriv ut PDF

16 Potetene kommerReiseleder èn måtte melde frafall på grunn av 100-årsdagsfeiring. Reiseleder to måtte steppe inn på så kort varsel at han måtte hoppe på toget i Lillestrøm tett fulgt av verge. «Hopp Caroline»! Om bord befant det seg allerede en engere krets av forventningsfulle Tramps, både med og uten verge.

Les mer …
 

Vellykket 17. mai-feiring i Cluben

E-post Skriv ut PDF

flag of NorwayNoen 17.mai'er blir akkurat slik vi ønsker at de skal være. Strålende sol, akkurat passe temperatur, alle byens trær står nyutspungne i friske grønnfarger og blomsterprakten kjemper med de tusenvis av norske flagg og fargerike bunader om oppmerksomheten vår. Og etter frokost og barnetog legger vi kursen mot "Josefine".

Les mer …
 
Side 6 av 14

Verdensur

Tramp-konservator.jpg