2014

Så var vi i gang igjen! "Byggesaken" er det store samtaleemnet

E-post Skriv ut PDF

styre møteTrampsjefen uttaler i forbindelse med utbyggingsplanleggingen: "Dette ble gjennom gått på club kvelden den 20 august, ingen kommentarer vdr. selve håndteringen av prosjektet frem kom. Men det ble enighet om at en prosjekt komité skulle ned settes rask, der alle er invitert til å fremme sitt kandidatur".

Les mer …
 

Thorskogs Slott – en minneverdig opplevelse i fortid og nåtid

E-post Skriv ut PDF

torskog-slott litenJeg lar min egosentrisitet få fritt spillerom, når jeg herved meddeler at jeg i løpet av sommeren 2014 har sovet i samme seng som ekspresident Georg W. Bush, Mikhail Gorbatsjov og John Mayor. Hvordan det kunne gå til?

 

Les mer …
 

Vi takker for vårsesongen - og sees til høsten!

E-post Skriv ut PDF

god-sommerDa er vårsesongen over for denne gang, og vi kan kaste oss ut i elleville og spennende turer rundt omkring i verden - og som vi kan snakke om når vi treffes igjen etter ferien. Husk å ta noen bilder og stikkord underveis. Det kan bli et hyggelig lite innlegg i "Tramp"... Første Clubaften i høst er onsdag den 20. august.

Les mer …
 

Storslått og vellykket sommeravslutning ”Ut i Det Blååå”

E-post Skriv ut PDF

blå-HansP”For bare 250 kroner kan du være med på årets utflukt..” Reklamerte Gorm med da han hemmelighetsfullt annonserte årets Ut i Det Blå tur. Han er ikke lenger i Reisekomiteen, men tok allikevel ansvar og arrangerte årets tur som en avslutning på jobben. Han fortsatte å lokke med: ”.. og for denne latterlige lave prisen får du: inngangspenger, omvisning, fysisk aktivitet, to kalde øl, mineralvann, guider, transport, underholdning, noe godt å spise – og minst et par glass hvitvin til maten…!”

Les mer …
 

Ærefult for Trampbror Ole Nashoug: Kongens Fortjenestemedalje

E-post Skriv ut PDF

kongens-fortj-medlje”Ole Nashoug er en av landets fremste Geologer” sa professor Johan Petter Nystuen, og beskriver Ole som: ”En av landets fremste formidlere av geologi og naturforståelse”. Ordføreren i Hamar, Morten Aspeli, delte ut Kongens fortjenstmedalje til Ole på oppdrag fra slottet, ved hans Mammuthus i Øvre Vang. Vi gratulerer..!

Les mer …
 
Side 5 av 14

Verdensur

Tramp-historier.jpg