2014

Whisky-tur med gutta

E-post Skriv ut PDF

whiskeyTirsdag 9. september ble seks glade trampbrødre, Per Steffensen, Hallbjørn Hareide, Tore Oseberg, Einar Døhlen, Matz Lonnedal Risberg, Harald Willoch og konene til Einar og Harald hentet av en minibuss i Edinburgh, med den utrulig historiekyndige og hyggelige sjåføren og turguiden Stephen.

Les mer …
 

Nordmenn i Berlin - Vår Europeiske metropol

E-post Skriv ut PDF

sverre JervellNorges forhold til Tyskland får større og større betydning i årene fremover, kunne diplomaten Sverre Jervell slå fast under sitt foredrag i Cluben den 10. september. Sverre Jervell har i to perioder vært stasjonert på den norske ambassaden i Berlin.

Les mer …
 

Skal vi bygge ut bakgården vår – eller skal vi ikke..?

E-post Skriv ut PDF

buildingDebatten har bølget, og mange mener mye – om vi skal bygge ut, hvordan det skal se ut utvendig, og ikke minst innvendig, hva med kjøkkenet, hva med lagerplass, hva vil det koste, hvordan vil det se ut, hva får vi i økte leieinntekter og vil vi i det hele tatt få lov av Byantikvaren?

Les mer …
 

Clubutflukt: På sykkel-thur med sykkel-Thor

E-post Skriv ut PDF

sykkelThorSiste sommerhelg i august var det duket for sykkeltur i Romeriket. Tre staute karer ble ønsket velkommen av trampesjef Thor. Dekk ble pumpet opp, vannflasker fylt og kursen ble staket ut av vår erfarne sykkelrittgeneral. I perfekt sykkelvær, ikke regn ikke sol ikke varmt ikke kaldt, satte vi avgårde over lokale veier fra Flindrum gård.

Les mer …
 

Foredrag om feriereiser – før, og nå.

E-post Skriv ut PDF

Rolf Forsdahl 1Høstsesongens første foredrag, etter at vi har fått Oddbjørn Monsen som foredragsansvarlig, var reiselivseksperten Rolf Forsdahl. Han visste nok at han var i en forening hvor medlemmene nok reiser på en litt annen måte enn gjennomsnittsnordmannen, men akkurat derfor kunne det jo være interessant å høre litt om: Hvilke endringer vil trendene i etterspørselen etter feriereiser påføre bransjen slik vi kjenner den i dag?

Les mer …
 
Side 4 av 14

Verdensur

Tramp-konservator.jpg