2014

Følg Thomas Liens eventyr i Stillehavet - på TV

E-post Skriv ut PDF

flaskepostHusker dere unge Jørgen, som holdt foredrag om stillehavsøya "Tikopia"?  TV-filmene som Thomas laget ble vist hver morgen på NRK TV i julen, men det er ikke for sent å se dem ennå! Hele 13 episoder (hver på 12 minutter) kan du se på nrk.no, og søk på tittelen "Flaskepost". Dette er god TV - for alle..!

Les mer …
 

Formiddagstreff, klokken 12.00 - Nyttårsaften

E-post Skriv ut PDF

champagne-glassKlokken 12.00 på formiddagen den 31. desember hadde vi den tradisjonelle avslutningen av Clubåret 2014. Omlag 10 karer hadde funnet veien til Tores boblende dråper, kaffe og lett servering. Praten gikk livlig, gutta koste seg - og lurte på hvorfor ikke flere stakk innom denne hyggelige formiddagen. Trampredaksjonen benytter anledningen til å ønske alle et riktig Godt Nytt År..!

 

Foredrag av Arne Huuse: ”Head of mission” i Hebron

E-post Skriv ut PDF

huuseArne Huuse er en farerik og spennende fyr. Født i Gudbrandsdalen i 1939, norsk politiembetsmann og cand.jur. Han har tjenestegjort i Militærpolitiet og i FN-styrkene i Kongo. Han har vært politiembetsmann i Overvåkningspolitiet og sjef for narkotikaseksjonen ved Oslo politikammer, og sannelig var han kriminalsjef og visepolitimester i Oslo også.

Les mer …
 

Fellesmøte med Women Travellers' Club

E-post Skriv ut PDF

wtc tcMandag 17. november var det duket for det årlige fellesmøtet, hvor de to norske Travellers' Clubs kommer sammen til en foredragsaften og en hyggelig middag. Vår trampsjef ønsket velkommen, deres representant overrakte blomster og takknemlige ord for at vi klarer å holde denne tradisjonen ved like.

Les mer …
 

"Noen" tar ansvar og initiativ

E-post Skriv ut PDF

høstløvHøsten er kommet og bladene fra trærne på P-plassen, i bakgården og innkjørselen har lenge ligget i klissne hauger, som fester seg under skoene og blir dratt inn. "Noen" har sett behovet for en liten opprydding, og på eget initiativ har vedkommende raket, ryddet og kjørt bort hele stasen. Vi er heldige som har slike medlemmer - og vi takker denne "noen" for hans initiativ og innsats. På vegne av alle oss andre: tusen takk!

 
Side 1 av 14

Verdensur

Tramp-konservator.jpg