2013

Reisekomiteen arrangerer utflukt: JULEAVSLUTNING 2013

E-post Skriv ut PDF

sporvogn-gmlSå nærmer vi oss slutten på 2013, og siste oridnære Clubkveld er julebordet den 11. (Husk å melde deg på!) MEN - vi har en liten overraskelse: En utflukt til Sporveismuseet på Majorstua - med middag og godt drikke! Dagen er onsdag 18. desember, med fremmøte klokken 18.30.

Les mer …
 

Nå kan du få ditt personlige Travellers' Club-visittkort

E-post Skriv ut PDF

logo3D-m-navn-mediumStrNoen har det - og andre har det ikke. Noen likte ikke det nye designet, og har spurt om det er mulig å få laget visittkort "slik vi hadde tidligere". Nå er muligheten her. Trykkeriet tilbyr nå begge typer så nå er det bare å sende en bestilling inn til redaktøren. Han ordner resten. 250 kort koster 350 kroner. Her ser du hvordan det nye kortet ser ut, og hvor mange linjer du har å utfolde deg på. Send en email med dine adressedetaljer før jul - og de nye kortene kommer rett over nyåret.

Les mer …
 

Terje Austenå har lagt ned vandringsstaven

E-post Skriv ut PDF

airplane-sunsetVårt medlem nr 1068, Terje Austenå, har lagt ned vandringsstaven. Bisettelsen fant sted i Nordberg kirke den 28. november. Han ble medlem i 1999 og hadde Arild Krabbe-Knudsen og styret som faddere. Terje var overinspektør i Luftfartstilsynet og flygersjef for Fred Olsen Flyveselskap, med en bred bakgrunn som aktiv flyger. Han hadde majors grad og fløy både Spitfire, Vampire, Thunderjet og transportfly for FN i Kongo. Terje var en lun og trivelig kar som satt stor pris på Cluben - og vi på ham.

Les mer …
 

Vorspiel - eller "Bare litt godt øl på hjørnet.."

E-post Skriv ut PDF

vorspiel ølDet er alltid hyggelig å treffe gutta i Cluben, og noen onsdager har noen truffet hverandre en times tid før Clubaftenen. Skrått over gaten for "Josefine" ligger et hyggelig vannhull. Nobilis heter stedet, og det ligger på hjørnet av Josefinesgate og Hegdehaugsveien. De har et spennende utvalg av gode øller, og noen har smattet seg gjennom mange av dem. Noe for deg? Neste gang du er på vei til Cluben, så sleng et bilkk bortom uteserveringen (med gode varmelamper) og se om det ikke sitter noen Tramps og vorspieler. Velkommen skal du være!

Les mer …
 

Randi Skaug - ga oss Kongefølelsen på fellesmøtet TC / WTC

E-post Skriv ut PDF

RandiS profilEt fyrverkeri av et kvinnfolk, med et utall reiser og opplevelser i bagasjen. Hun var blant annet første norske kvinne på toppen av Mount Everest og hun har besteget "The seven summits", for å nevne noe, men som foredragsholder på vårt fellesmøte med Women Travellers’ Club snakket hun om "Sakteruta" (altså det motsatte av Hurtigruta). Om sine observasjoner, tanker og opplevelser i kajakk langs norskekysten mot grensen til Russland.

Les mer …
 
Side 2 av 10

Verdensur

Tramp-historier.jpg