2013

Innholdsrik, variert og vellykket 85-års feiring

E-post Skriv ut PDF

85-bordetLørdag 26. januar ble vår 85-årsdag feiret med brask og bram. Programmet startet allerede klokken 12 formiddag, med utflukt til Bygdøynes, med ledsagere, hvor festkomiteen i samarbeide med vårt medlem og museumsdirektør Espen Wæhle hadde lagt opp en spennende runde. Først: Gratis parkering! Deretter et besøk i Frammuseet, hvor så hele selskapet ble trygt geleidet gjennom Nordvestpassagen og inn bak kulissene i det nye og ennå ikke åpnede Gjøa-bygget. Så en runde med Kon Tiki og Ra, før vi inntok lunsj og sjømannsviser i Norsk Maritimt Museum.

Les mer …
 

I dag har vi bursdag... Gratulerer med dagen.

E-post Skriv ut PDF

85_aarI dag, den 23. januar, er det 85 år siden en gjeng eventyrere møttes på Humlegården. De var: "En krets av mænd som i sitt liv hadde færdes ute i verden og dér høstet erfaring og lærdom..." - og disse kara stiftet "Tramplaget - Travellers' Club." Feiringen og festen tar vi på lørdag - men det er i dag som er selve dagen!

 

Meddelelse fra reisekomiteen: Berlin/Dresden og Cuba

E-post Skriv ut PDF

dresdenTuren til Berlin/Dresden finner sted 15. til 19. april. De første dagene er vi i Berlin og får se en rekke severdigheter. Vår guide vil være Trygve Monsen, tidligere korrespondent for Aftenposten i Berlin. Det er lagt opp til at i enkelte tilfeller vi skal ferdes i grupper slik at vi ikke løper i bena på hverandre. Det blir lagt opp til besøk på en rekke severdigheter og til dels folkelige serveringssteder.

 

Les mer …
 

Da Jan var maskot under Det runde bord

E-post Skriv ut PDF

Jan-soderDet var en gang…. Slik kunne Jan Søderstrøm har innledet sine erindringer om å være barn i Cluben, og sitte under Det runde bord mens pjolterglassene og lommelerkene skramlet mot bordflaten. Det er lenge siden det! Men for dagens medlemmer er det mer enn artig å vende tilbake til en tid og et klubbliv som er svært annerledes enn det vi opplever i dag. Om det er mye vi har mistet? Det får dere bedømme selv etter å ha lest det som Jan skriver fra en tid da menn var menn, og klubbliv var natteliv, gjerne til neste morgen!  

 

Les mer …
 

Med Henry Notaker på gastronomisk rundreise

E-post Skriv ut PDF

Henry-NotakerDen mangeårige NRK-profilen er en mann som selv har reist mye i sitt liv, og han startet tidlig, men denne kvelden var det en reiseskildring i kokebøkenes og matoppskriftenes verden vi fikk være med på. Notaker tok oss med helt tilbake til den mørke middelalder og belyste hvor enorm forskjell det var på overklassen som hadde anledning til å fråtse i de underligste lekkerier, og allmuen som ikke bare måtte ta til takke med de lille de fikk tak i, men ofte hadde så lite mat at de døde av sult.

 

Les mer …
 
Side 9 av 10

Verdensur

Tramp_figur.jpg