2013

En historisk reise til Berlin og Dresden

E-post Skriv ut PDF

AlfG 2013Våre medlemmer var 15. til 19. april med på en historisk reise til Berlin og Dresden. Vi var så heldige å ha med oss den veltalende og karismatiske Trygve Monsen som lommekjent guide. Han har blant annet en fortid som Aftenpostens korrespondent i Berlin og kunne gi oss informasjon som vanligvis ikke formidles av profesjonelle guider. Da det hele var over, var kommentarene entydige: Minnerikt. Interessant. Og morsomt.

Les mer …
 

Vårdugnaden er gjennomført. Vi er klare for 17. mai

E-post Skriv ut PDF

hestehovVåren lar vente på seg, men det er noen vårtegn å spore. Som for eksempel dugnad i Travellers' Club. Nå er fasade, fortau, innkjørsel og bakgården spylt og rengjort. Kjelleren ryddet og tømt for søppel og hekken er klippet. Stor takk til: Carl Emil jr, Espen Wæhle, Per Steffensen, Christian Hallan, Harald Willoch, Gorm Lund, Jon Jørgensen - og Børre Petersen for bortkjøring av en helt full tilhenger.

 

Filmen om hevingen av RS 10 Christiania - fra 500 meters dyp!

E-post Skriv ut PDF

RS-10 copyVi kjenner vel alle til historien om Christianias forlis i Nordsjøen i september 1997, og eventyret da den ble hevet fra 500 meters dyp den 3. mai 1999. Har du lyst til å se filmen om Christianias redningsoprerasjon kan du se den ved å klikke på denne linken: http://ssca.no/8-nyheter/111-heving-rs10

Les mer …
 

Bli med på sommerfest på Larkollen - med WTC

E-post Skriv ut PDF

wtc copyDagen er: Tirsdag 4. juni og vi ordner en samkjøring fra Cluben i Josefines gate klokken 17.00, slik at vi ankommer Larkollen klokken 18.00. Det er en liten times kjøring fra Oslo sentrum, og vi ankommer Grethe Husebys idylliske landsted med adresse Billmannsbakken 10.

Les mer …
 

To nye karer, nøye inspisert og tatt opp som medlemmer.

E-post Skriv ut PDF

oppdagerSamme kveld som vi fikk budskapet om at Stein Juell Voss var gått bort, hadde vi også den siste opptaksprøven for to applikanter. Ballotten hadde forberedt seg godt og under alles påsyn skulle det sjekkes ut om dette var "menn av rette slaget" - om dette var ekte eventyrere som hadde utforsket vår klode... 

Les mer …
 
Side 6 av 10

Verdensur

Tramp-vandrer.jpg