2013

Trampbror Carsten Due har lagt ned vandringsstaven

E-post Skriv ut PDF

Carst DueNatt til mandag den 7. oktober kom meldingen om at Carsten var gått bort. Han har vært syk lenge, og fikk i fjor beskjed om at han nok ikke ville leve frem til jul. Men Carsten fulgte ikke legens råd... Han fikk seg et fint oppsving, og med sitt gode humør hadde vi sågar gleden av hans tilstedeværelse på 17. mai feiringen i Cluben. Han fikk altså nesten et år "ekstra".

Bisettelsen fant sted i Snarøya kirke onsdag 16. oktober, og et godt knippe Trampbrødre var møtt frem for å vise ham den siste ære. Vårt sedvanlige rituale, med Clubens fane senket over kisten og noen få ord fra Trampsjefen, ble høytidsfyllt og vakkert, og godt mottatt av de etterlatte.

Les mer …
 

Per Steffensens reise til Irak

E-post Skriv ut PDF

irak vakterØnsket om å reise til Irak startet egentlig for ca. 60 år siden, da jeg satt og leste i mormors bøker om Fortidens Eventyrland…”– begynte Per sitt foredrag. Den gang så han på fantasifulle tegninger av de hengende hager i Babylon, hemmelighetsfulle kvinner med slør og vakre små seilbåter på Eufrat og Tigris.

Les mer …
 

”Geocaching” Foredrag av Hans Aspenberg

E-post Skriv ut PDF

hansAspengrGeocaching er en internasjonal aktivitet som kan minne om turorientering der man bruker GPS istedenfor kart og kompass. Aktiviteten organiseres rundt nettstedet www.geocaching.com. Det eneste man trenger å gjøre er å registrere seg (gratis), finne frem kart over cacher i området man ønsker å besøke, laste koordinatene inn i GPS'en for så gå ut på tur. Istedenfor å lete etter poster ute i skogen, leter man etter cacher.

Les mer …
 

Parkeringsregler rundt ”Josefine”

E-post Skriv ut PDF

parkingVi får stadig spørsmål om hvordan reglene er vedrørende parkering for medlemmer av Cluben. Vi har leiet ut alle P-plassene, men med noen små forbehold. La oss ta dette enkelt og punktvis, og så lærer du deg dette..!

 

Les mer …
 

Gunnar Sjøwall har lagt ned vandringsstaven

E-post Skriv ut PDF

Sjøwall srVår Trampbror Gunnar Høst Sjøwall, medlem nr 818, har lagt ned vandringsstaven. Bisettelsen fant sted tirsdag 17. september i Haslum store kapell. Et lite knippe Trampbrødre var møtt frem for å gi Gunnar sin hyllest og et siste farvel. Gunnar var et av våre eldste medlemmer, regnet etter antall medlemsår. Han har vært medlem av Travellers Club siden 1966 og hans faddere var Per Høst og Gunnar Colbjørnsen. Vi lyser fred over Gunnar Sjøwalls minne.

 

 

 

Les mer …
 
Side 4 av 10

Verdensur

Tramp-vandrer.jpg