2013

Har årsfest med damer noen fremtid?

E-post Skriv ut PDF

women-and-menEtter at inneværende års årsfest med damer måtte avlyses p.g.a. for få påmeldte er det blitt sendt ut en spørreundersøkelse til de medlemmer som har korrekt e-postadresse oppført i matrikkelen og ikke bor i utlandet eller på Svalbard, samt til dem som var til stede på møtet 23. oktober. 27 (syvogtyve) har svart, som utgjør en svarprosent på 30%.

Les mer …
 

Glimt fra krigen i Finnmark. Foredrag av oberst Ivar Dervo

E-post Skriv ut PDF

finnmark1"Æ e fødd i Tana i 1936, men kan faktisk huske korsen dæ va da trønderbataljonen kom oppover i '39 og sku passe på grænsa da Finnan og Russeran sloss om Petsamo. Æ husker også godt da tyskeran kom, og ikkje minst da de dro - sjøl om æ ikkje va store karen.."

Les mer …
 

Vi minner om Veterantreffet - fredag 22. november klokken 12.00

E-post Skriv ut PDF

veteranNår man har vært medlem av Travellers' Club i 25 år blir man betegnet som veteran - uansett hvor gammel man er. Og veteranene hedres med en lunsj og godprat, slik vi skal gjøre også denne gangen. Datoen er fredag den 22. november og fremmøte er klokken 12.00 på formiddagen.  

 

Ulf Prytz tildelt Forsvarsmedaljen

E-post Skriv ut PDF

forsvarsmedaljen copy11. juli 1972 omkom alle 17 ombord da en militær Twin Otter krasjet like under toppen av fjellet på Grytøya i Troms. Ti frivillige, sivile klatrere deltok i den krevende redningsoperasjonen. En av disse var vårt medlem Ulf Prytz. Nå, 41 år etter den tragiske hendelsen, tok forsvarsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen initiativ til å hedre disse modige karene. Ved en enkel seremoni ble klatrerne dekorert og tildelt Forsvarsmedlajen for sin innsats.

Her er forsvarssjefens tale ved anledningen:

Les mer …
 

Tre nye medlemmer klarte opptakskriteriene

E-post Skriv ut PDF

Opptak2013Noen kommer, og noen går. Hittil i år har fire Trampbrødre lagt ned vandringsstaven, men det gledelige for Cluben er at vi har et tilsig av nye kandidater som gjør at medlemstallet er tilnærmelsesvis konstant. Tre nye kandidater klarte seg gjennom opptaksprøvene, selv om det var på hengende håret for noen av dem... 

Les mer …
 
Side 3 av 10

Verdensur

Trampglobe_Hammarlund.jpg