Hjem 2013

2013

Husk å melde dere på juletrefesten for de små (og store)

E-post Skriv ut PDF

juletrefsetDet blir juletrefest også i år. Den finner sted den 15. januar, fra klokken 16.00 - til klokken 18.00. Deretter ryddes lokalene og vi har vanlig Clubaften, til vanlig tid, klokken 19.00. Det blir lagt ut påmeldingsliste i Cluben, og de som ikke får skrevet seg på der kan kontakte visetrampsjefen og melde seg på hos ham.

 

GODT NYTT ÅR - Takk for det gamle, og vel møtt i 2014

E-post Skriv ut PDF

uten navnDa var 2013 tilbakelagt, og vi skuer inn i det nye året med forventningsfulle blikk. Som avslutning på det hengåtte år møttes en engere gruppe Tramps på nyttårsdagen til en siste hyggestund med et glass Champagne, kaffe og kaker - og en oppsummering av Clubåret som nå ligger bak oss, før de gikk hver til sin feiring.

Les mer …
 

Et barn er født – og det ble god julestemning i stallen

E-post Skriv ut PDF

aspenberg jrMen om det var noen som trodde at overskriften har noen tilknytning til Betlehem så tar de feil. På den annen side – det ble født et barn! Riktignok allerede den 20. desember, og pappa'n het ikke Josef, men Nils Carl Aspenberg. Og julestemningen i stallen var også en annen historie – nemlig årets siste Clubutflukt.

Les mer …
 

Første Clubmøte på det nye året - og formiddagstreff nyttårsaften

E-post Skriv ut PDF

Tore Oseberg2011 copylightFørste Clubmøte på det nye året er onsdag 8. januar, vanlig tid, klokken 19.00. Ingen gjester denne første kvelden. Husk også at: nyttårsaften møtes vi til en liten formiddagssamling (klokken 12.00) med lett servering og drikke - for å takke for det gamle, og håpe at vi får det like hyggelig i det nye året!

 

Julebordet - en kjempesuksess

E-post Skriv ut PDF

juleborÅrets julebord ble avviklet den siste ordinære Clubkveld før julaften. Drøyt 40 feststemte karer fyllte lokalene, og stuerten med mannskap på kjøkkenet hadde jobbet i dagevis med å rigge til for et overdådig etegilde. Her manglet intet. Laks i alle varianter, reker, pinnekjøtt, ribbe med tilbehør. Oster og desserter. Kaker og riskrem. Uansett hva man forbinder julens retter med - var de representert på buffeten. Og så fikk vi julegave! Vår sterkt savnede Carl Emil jordomseilte Rundø med norskt flagg, prydet med Haakon VII's monogram. Dette flagget er nå i Clubens eie. Petersenguttene, som alle var til stede denne kvelden, mente at dette maritime sjøfartsminne hører hjemme på våre vegger, og det er i dyp takknemlighet og ærbødighet vi mottar denne flotte gave.

Les mer …
 
Side 1 av 10

Verdensur

Tramp-vandrer.jpg