2012

På rundtur i krigsherjede Irak

E-post Skriv ut PDF

bagdadSom noen få av dere vet så har jeg reist rundt i Irak med minibuss i 2,5 uker og er nå tilbake etter en utrolig interessant og opplevelsesrik reise gjennom historien fra oldtid til nåtid.Pga sikkerhet har jeg ikke kunnet fortelle noe særlig om dette prosjektet før reisen tok til. Turen var i samarbeid med turistmyndighetene i Irak, som gjerne vil ha turister. Men det er ikke lett å få turister til landet når det på enkelte steder er farlig og til dels livsfarlig å ferdes hvis en ikke er veldig godt forberedt og vant til å reise under vanskelige forhold.

 

Les mer …
 

Følg vår nye medlem Kriss Kaspersen på TV!

E-post Skriv ut PDF

krissKVårt nye og reptilinteresserte medlem Kriss Kaspersen har fortalt glødende rundt det runde bord om sine opplevelser i Asias jungler. Om møter med meterlange slanger, varaner og andre nusselige krypdyr. Nå kommer hans opplevelser på TV. Kanalaen heter MAX og første program i serien vises tirsdager klokken 21.00. Finn frem en pute (til å holde foran ansiktet) og bli med på et forrykende eventyr med vårt medlem nr 1117.

 

Les mer …
 

Ekstremklatreren Christian Dinger

E-post Skriv ut PDF

Dinger_Rigging_av_robotVi kjenner alle formannen i huskomiteen, og flere stusset litt da de så av programmet at han også drev med ekstremklatring utenom sine Clubplikter. Mysteriet ble oppklart da det viste seg at det var hans sønn som skulle underholde oss, med bilder og historier fra sine luftige arbeidsplasser, som i det alt vesentlige er på yttersidene av oljeinstallasjoner. Svært høye oljeinstallasjoner!

 

Les mer …
 

Fire nye medlemmer er tatt opp

E-post Skriv ut PDF

fyrverkeriHøsten 2012, nærmere bestemt 5. september fikk vi fire nye medlemmer. Fire staute karer som alle har utforsket verden på hver sin forskjellige måte. God spredning i alder - også denne gang - så diskusjonene om "forgubbing" blir et mer og mer uaktuellt tema. Opptakelsen gikk tilnærmet smertefritt og nåløyet ble passert med et nødskrik...

 

 
Les mer …
 

Truls Brinck-Johnsen – In Memoriam

E-post Skriv ut PDF

Truls_Brinck_JohnsenMinneord av Arne Nord: Vårt medlem nr 794 Truls Brink-Johnsen, (født 10. oktober 1926) la ned vandringsstaven den 30. august. Truls var ikke den som besøkte Cluben mest, men var medlem i 48 år, han ble 86 år. Jeg møtte Truls engang før han reiste til USA for mange år siden og så han ikke igjen før et par år siden, i klubben. Jeg trodde jeg snakket med et nytt medlem, han sa klart ifra at han var sikker på at hen var et eldre medlem enn meg! Truls gjorde en bragd innen forskning / medisin. Truls var også Trampen som tilslutt kom hjem.  

 

 

 
Side 2 av 8

Verdensur

Tramp-vandrer.jpg