2012

Nesten som i gamle dager

E-post Skriv ut PDF

GF-hallvardPlanene var lagt, alle var godt forberedt og 48 forventningsfulle Trampbrødre var møtt fram til “Vårens vakreste eventyr” - Generalforsamlingen i Travellers’ Club. Etter at møteleder Hallvard Austlid erklærte møtet for åpnet, grep Per Holter-Andersen ordet og ba pent om vi kunne ta oss litt god tid denne gang. De siste års årsmøter har nemlig vært gjennomført på et kvarters tid, og ikke gitt mye rom for diskusjon, morsomheter eller fargerike meningsutvekslinger slik det var vanlig i eldre tider.

 

Les mer …
 

Travellers' Clubs 85 års jubileum - neste år

E-post Skriv ut PDF
festNeste år fyller Cluben ærverdige 85 år. Styret planlegger flere arrangementer for å markere dette. Tro mot tradisjonen inviterer vi igjen medlemmene til å gi sin kjære Club jubileumsgaver.

 

 

Les mer …
 

Mannen fra Tamanrasset

E-post Skriv ut PDF

hege-baardsethBokomtale av 1073 Carl Emil Petersen: Vårt bibliotek rommer en rekke bøker skrevet av medlemmer, noen hen-vandrede, andre spill levende. Helge er en av disse siste. Bibliotekarene, og vi andre karer, er ekstra spente når en av våre egne har begått bok. Og spesielt når de har donért et eksemplar til Cluben. Helges ”Mannen fra Tamanrasset” har stått i hyllene et par år, men nylig plukket jeg den frem. Jeg var ute etter en bok å lese under min pendling. Formatet er så hendig! Til å putte rett i frakkelommen. Slik skal reisebøker være; om reiser og til å reise med.

 

Les mer …
 

Som kusk for Pony Express

E-post Skriv ut PDF

Pony-1Vårt medlem nr 1090, Hallvard Tveit, kjenner de fleste som en stillfaren Trampbror som i jobbsammenheng kan vifte med mange gullstriper på ermet. Han er blant de få utvalgte som alltid har pent vær på jobben. Alltid sol, og en strålende utsikt. Slik har nemlig trafikkflygere det. Hallvard er nå pilot i SAS, men en Clubaften fikk vi høre hvordan det hele startet.

 

Les mer …
 

Travellers' Club representert i Adventurers Club i Los Angeles

E-post Skriv ut PDF

losAngeles-1Vårt danske Hobro-medlem Lars Nielsen, kjent for sine lange sykkelturer omkring i verden, kan fortelle at vårt lille bordflagg er ”stillet op i baren” i Adventurers Club i englebyen. Lars er en flittig bruker av Facebook, og ved en tilfeldighet i dette verdens-omspennende sosiale mediet fikk han kontakt med vår broderklubb over there. Dette er hva han fortalte:

 

Les mer …
 
Side 7 av 8

Verdensur

Tramp-vandrer.jpg