2012

Hva med en våkenatt i Jølster?

E-post Skriv ut PDF

jlsterVåre medlemmer kommer fra ”all walks og life” og har derved interesser som spriker i alle retninger. Noen samler frimerker, andre jakter, mange leser mye, eller klatrer, seiler, dykker og spiller – men felles for alle er at de er nysgjerrige og aktive og søker opplevelser. Ett av våre medlemmer har for eksempel et museum i Jølster, og nå inviterer han til en våkenatt i den frodige regnskogen under de barske fjell på selveste Jonsoknatta. Lørdag 23. juni til søndag.

Les mer …
 

Vårdugnaden er gjennomført

E-post Skriv ut PDF

dugnad2012Og ”Josefine” fremstår slik en vakker kvinne skal fremstå om våren, rett før nasjonaldagen. Hun skinner som en nyslått skilling etter at en stor gjeng trampbrødre (og en liten hjelpemann) hadde feid, spylt, vasket, renset, pusset og støvtørret den ærverdige damen både innvendig og utvendig. Fasaden er rengjort, sølv og messing skinner om kapp og våre samlinger er støvtørret på forsvarlig vis etter konservatorens retningslinjer.

Les mer …
 

Okurimono - det som er i mellom...

E-post Skriv ut PDF

Houge05Christian Houge ledet oss inn i et mysterium denne kvelden med sitt kunstprosjekt ’Okurimono’ som oversatt betyr noe i retning av ”det som er i mellom”. Det dreiet seg om et prosjekt som har utviklet seg gjennom fem turer Houge tok til Japan i årene fra 2007 til 2010. Bildene hans kretser rundt drømmer, sårbarhet, mørke og brutale sannheter.

 

Les mer …
 

Bli med på DUGNAD!

E-post Skriv ut PDF

josefinesgt_26_fasadeLørdag 5. mai kl. 11 samles noen av oss til vårdugnad i og rundt Josefine. Vi ønsker at hun skal skinne før 17. mai. På programmet står blant annet fasadevask, opprydding og så videre på parkeringsplassene og rundt gården, pussing av messing og sølv, og kanskje noe vinduspuss. Styret sørger for at nødvendig utstyr er på plass. Tore ordner en lunch til dugnadsgjengen ved 13. tiden.

 

 

 

 

 

100 år siden vårt medlem Arne Arnardo ble født

E-post Skriv ut PDF

ArnardoBli med på Cirkus! Årets Oslo-premiere finner sted ved Munchmuseet på Tøyen torsdag den 19. april klokken 18.30. Tradisjonen holdes i hevd, og cirkusdirektør Arild har ikke glemt sin fars gavmildhet til trofaste Trampbrødre. Billetter fås utdelt på Clubaften i Travellers’ Club.

Les mer …
 
Side 6 av 8

Verdensur

Tramp-historier.jpg