2012

Fasadeklatrere på Josefines barm..?

E-post Skriv ut PDF

produktbilde_Sp0xf8rsm0xe5l_1Joda... En stille morgen snek to karer seg frem til gårdens fasade, og med stiger og klatretau som sikring forserte de Josefines forside - helt opp til tredje etasje. Papir, blyant og meterstokk skulle til for å måle opp de tre nisjene helt oppunder takskjegget. Noe er på gang..!

Les mer …
 

Vellykket 17. maiarrangement i Cluben

E-post Skriv ut PDF

flag_of_Norway17. mai begynte med regn og blytunge skyer, men etter som dagen skred frem tittet solen frem og dagen ble slik vi ønsker at den skal være. Klokken 12.00 var det allerede halvfullt i våre lokaler, så at vårt arrangement på Nasjonaldagen er populært – er det ingen tvil om. Stinn brakke og bare ståplasser igjen da Visetrampsjefen ønsket gjestene velkommen. Smått og stort koste seg med kaffe, brus (for både voksne og barn..) og masse gode kaker. Alle våre tre Æresmedlemmer var tilstede, og det er jo kos. Nytt av året var at vi også hadde invitert ”enkene våre” og de som kom uttrykte stor takknemlighet for at vi ikke har glemt dem.

 

Les mer …
 

Den eventyrlige reisen til Kappadokia

E-post Skriv ut PDF

kappedokia2_copyClubens medlemmer har reist mye, hatt store og minneverdige opplevelser. Kanskje er de fleste av oss etter vært blitt litt bortskjemt. Det skal mye til før vi faller i staver. Til dem har jeg et godt råd. Reis til Kappadokia! Der for du se og oppleve det du neppe vil finne andre steder på vår klode – tror jeg. For maken til reisemål som dette fjellområdet midt i Tyrkia skal du lete lenge etter!

 

Les mer …
 

Einar Bjarne Mortensen in memoriam

E-post Skriv ut PDF

Einar_BjFredag 11. mai møtte ti Trampbrødre frem i Trampbror Einar Bjarnes begravelse. Stedet var Sollihøgda kapell, en sjarmerende liten trekirke i skogkanten helt på toppen av Sollihøgda. Stedet ble valgt fordi Einar Bjarne hadde hatt dette stedet som utgangspunkt for sine utallige turer i skog og mark, både alene og med sin familie. I duskregnet var det mange som hadde funnet veien hit. Kapellet var nesten fullsatt og et hav av blomster pyntet kirken. En siste hilsen fra Travellers’ Club, i form av en vakker krans, lå sentralt foran kisten.

 

Les mer …
 

Om en kvinnes mot – og om mange menns mørke fortid

E-post Skriv ut PDF

rita_nilsenRita Nilsen trollbandt oss med et uvanlig og minneverdig foredrag. Det er en avskyelig handling når man misbruker et barn seksuelt. Misbruket er et grovt overgrep når det skjer, og det kan også i ettertid få vidtrekkende og tragiske konsekvenser. Dette var noe av det krystallklare budskapet fra kveldens foredragsholder – Rita Nilsen. Hun vet hva hun snakker om! Hun delte med oss sine erfaringer fra at liv som misbrukt barn, som barneprostituert og som tung rusmisbruker gjennom mange redselsfulle før. De har hun nå lagt bak seg. For 16 år siden fortalte en annen tidligere rusmisbruker, Petter Lange, at nå får nok være nok.  For Rita ble det et tidsskille uten sidestykke i hennes liv.

Les mer …
 
Side 5 av 8

Verdensur

Trampglobe_Hammarlund.jpg