2012

Så var vi i gang igjen...

E-post Skriv ut PDF

TC_logo_rodEtter en begredelig sommer møtte et knippe Tramps opp på første Clubaften for å nyte Tores Chicken Curry og hyggelig samvær. Noen hadde ikke skjønt at sommeren var over – og møtte frem i shorts, andre klarte å helle karrysaus nedover ryggen og rumpa på Trampsjefen! For øvrig forløp aftenen uten de altfor store utskeielsene…

Les mer …
 

Carl Emil er død. En kjempe har lagt ned vandringsstaven.

E-post Skriv ut PDF

Carl_Emil_PetersenTirsdag 19. juni kom beskjeden tikkende inn fra vår Trampsjef: ”Far kastet fredelig anker i natt, klokken ett.” Bisettelsen skjedde allerede mandagen etter, i store kapell ved Haslum kirke. Dermed har vi mistet en av våre største personligheter, en Trampbror av sjeldent format, en usedvanlig positiv og spirituell mann vi alle var glad i og som vi kommer til å savne dypt. Carl Emil ble født tre år før Travellers’ Club så dagens lys, han har vært medlem siden 1955 og han ble 87 år gammel. Carl Emil var en mann som betød mye for både Cluben - og oss alle. Hans kjærlighet til Cluben har det aldri vært noen tvil om, hans gode kameratskap og ekte interesse for sine Trampbrødre nøt vi alle godt av. Han har sittet i Clubens styre og ballott, og han ble tildelt ”Den utgåtte Støvels orden” – og senere utnevnt som ”Æresmedlem av Travellers’ Club”. Han var en raus kar, hadde lett for å spandere og han spyttet ikke i glasset… Han var en lun historieforteller og hadde alltid en kjapp og underfundig replikk. Man ble i godt humør av å være sammen med Carl Emil.

Les mer …
 

Ut i det blå - nabolaget

E-post Skriv ut PDF

ut-i-det-blaa

Den tradisjonelle sesongavslutningen, hvor ingen andre enn reisekomiteen (Alf G. og Anders) vet hva som skal skje, fant sted i vår umiddelbare nærhet. Oppmøte ved kong Haakonstatuen utenfor UD og en kjapp spasertur til Arbiens gate hvor hjemmebesøk hos Henrik Ibsen viste seg å være ettermiddagens program.

Les mer …
 

Rapport fra Krim

E-post Skriv ut PDF

krim_perHAEtter noen år i Angola kom Trampbror Per Holter-Andersen tilbake til gamlelandet for å lene seg litt tilbake og nyte en lang ferie, men slik skulle det ikke gå! Nå er han på farten igjen, og i et brev til Cluben skriver han: ”Jeg har altså vært så heldig at jeg har pådratt meg et nytt arbeidsoppdrag - og denne gang på Krim. Jeg reiste ned hit 23. mai. Hovedbasen min er en liten by ved kysten på vestsiden av øya/halvøya som heter Chernomorsk.”

 

Les mer …
 

Gunnar "Kjakan" Sønsteby har gått bort

E-post Skriv ut PDF

kjakan-snsteby_copyDet tynnes i rekkene av gamlekara fra krigens dager. Den 10. mai la vår store nasjonalhelt Gunnar Sønsteby inn årene, 94 år gammel. Han var den siste av Oslo-gjengen, og etter sin innsats både i krigens dager og i ettertid, bestemte vår regjering at han skulle ha en statsbegravelse. 

Les mer …
 
Side 4 av 8

Verdensur

Trampglobe_Hammarlund.jpg