2012

Invitasjon til fellesmøtet WTC -TC

E-post Skriv ut PDF

women-and-menEnnå et år har passert og det nærmer seg tiden da (den eneste gang i året) våre kvinnelige kolleger og fellow Tramps besøker vår Club. Dagen er mandag, datoen er 19. november og det slås på skipsklokken til vanlig tid. Kveldens foredragsholder kommer fra egne rekker, nemlig Knut Espen Solberg - og uansett hva han snakker om blir det spennende! Meny: Pampasbiff, pris 180,- Påmeldingsliste "henger på tavlen" og vil sirkulere de nærmeste Clubkvelder. Velkommen..!

 

 

Fra mobil glede til nasjonal katastrofe

E-post Skriv ut PDF

Mobil_Bilde2Vårt medlem Tom Guldberg har store ideer, store planer og meget god innsikt i hvordan trådløs kommunikasjon er – og ikke minst hvordan det burde være. ”Et skjevt blikk på Norges tapte mobil-ære og noen tanker om det kaoset som venter oss...” var undertittelen på hans fascinerende foredrag hin aften.

Les mer …
 

Med hundeslede i Sverdrups fotspor

E-post Skriv ut PDF

tobias_thorleifsson_ulvOtto Sverdrup er kanskje best kjent som skipper’n på FRAM og Nansens usvikelige støttespiller, men den gode Sverdrup utførte også store bragder på egen hånd. Det var det vi fikk høre om, da Tobias Thorleifsson fortalte om sine opplevelser på Ellesmere Island og øyene vestenfor. Han rigget seg til med hundespann og startet i 2007, i Norskebukten, for å gå i Sverdrups sledespor videre nordover – og han var ikke tilbake før på vårparten året etter.

 

Les mer …
 

En snarvisitt bak murene

E-post Skriv ut PDF

rolfBWegnerJa, det var titelen på aftenens kåseri, onsdag 22. august. Og kåsøren var Rolf B. Wegner, tidl. politimester i Bergen og direktør for Fengselsvesenet i Norge. Vi hadde sett frem til aftenens kåseri med forventning. Wegner skulle ha vært hos oss i fjor, men av en eller annen grunn ble det avlyst. Men nu kom han, og kåseriet var vel verdt å vente på.

 

Les mer …
 

Travellers' Club på historisk rundreise i Israel

E-post Skriv ut PDF

1Åtte dager tettpakket med historikk og opplevelser! I juni var vi fjorten travellers og ledsagere som reiste rundt i Israel. Det ble på mange måter en underlig og besnærende ferd. Aldri har historikken, mytene, barnelærdommen, kulturen, religionen og motsetningene stått oss så nær. I åtte dager fartet vi til steder, byer og minnesmerker som nesten virket mytiske. Eller hva skal man si om Getsemane, Klagemuren, Via Dolorosa, Golgata, Oljebjerget, Holocaustmuseet, Bergprekenens kirke, Jaffa, Tel Aviv, Ceacarea, Haifa, Akko, Bethlehem, Genesaretsjøen, Dødehavet og Dødehavsrullene – og ikke minst mektige Masada, for bare å nevne noen av våre reisemål?

 

Les mer …
 
Side 3 av 8

Verdensur

Tramp-historier.jpg