2012

Julebordet

E-post Skriv ut PDF

kransekakJulebordet i Travellers Club markerer avslutningen av året 2012. Nesten 50 karer var møtt frem for å gasse seg i Tores overflod. Stemningen var høy og god, akkurat slik den skal være en slik kveld. Dette var siste ordinære Clubkveld. Da gjensto bare formiddagstreffet den 31. 12. hvor 15 karer (og et par sønner) møtte opp for å takke for det gamle og ønske lykke til med det nye året. Redaksjonen i Tramp ønsker alle sine Trampbrødre et riktig godt nytt år, og håper på mange bidrag til spennende innlegg både i Tramp og her på hjemmesiden..! 

Les mer …
 

Veterantreff 2012

E-post Skriv ut PDF

veteran-bltkakeVi har mange gode tradisjoner i Travellers´ Club. Veterantreffet er en av disse. En gang i året inviterer Trampsjefen alle som har vært medlemmer i 25 år eller lengre til lunch i våre lokaler. Tradisjonen ble vistnok innført av tidligere trampsjef Amund Lorange, vi tror tidlig på 1980-tallet. I år møttes veteranene fredag 30. november, omkring klokken 12.

 

Les mer …
 

Møte med Damene

E-post Skriv ut PDF

MaritHelgerud_GormDet årlige fellesmøtet mellom oss og vår søsterorganisasjon Women Travellers Club gikk av stabelen en mandag i midten av november. Vårt medlem Knut Espen Solberg var kveldens kåsør. Hans uskyldsblå øyne og vikingblonde hår og utseende smeltet nok våre kvinnelige gjester like mye som hans foredrag om det smeltende Arktis.  

Les mer …
 

Enten elsker man lutefisk - eller så hater man det...

E-post Skriv ut PDF

bacalaoNei takk, - jeg Kommer ikke i Cluben på onsdag. Jeg spiser ikke fisk som har ligget flere måneder på tørk ute, utsatt for måkedritt og forurensende regn fra fabrikker i England, tatt i av fiskere med skittne negler og dryppende snussikkel fra munnviken, druknet i vaskemiddelet lut etterpå for å drepe bakteriene - og for å få sånn nogenlunde liv og smak i den stakkars fisken! Og den, og dens slektsfrender, blir til og med dratt opp fra havets dyp og separert fra sin kjære familie, med sprengte øyne og struttende ballanseblære ut av kjeften, huggd tak i med hakapikk, slengt ombord med et brak, enten kvalt av surstoffmangel i fiskebåtens trange fisketank, eller først hvis den er heldig, bli blodskåret i gjellene, buken- og innvollene sprettet opp mens den fortsatt er delvis i live, tredd på spiss stokk for å bli avskjært tungen, så slengt som søppel ned i båten sammen med blodige slektninger for å si et siste farvell.

 

Les mer …
 

RS Christiania på høstseilas

E-post Skriv ut PDF

brre_Petersen_copyHei gutta, ligger i Baiona i Spania etter spennende seilas fra Gibraltar via Tangier og Porto. Fint å vite at livet går knirkefritt videre i Josefine mens vi tre brødre er på vei hjem til Norge med skøyta. Børre og jeg kommer sannsynligvis hjem når båten er kommet til Biscaya. Defra skal lillebror Johan ta inn nytt mannskap for siste etappe opp til kanalen og videre hjem, i god tid til jul, og vinteropplag. 

 

Les mer …
 
Side 1 av 8

Verdensur

Tramp-historier.jpg