2011

Kongelig Æresmedalje og diplom til "Petter'n"

E-post Skriv ut

pettern_medaljeNå er det ikke lenger bare oss i Travellers' Club som er oppmerksomme på Rolf Pettersens innsats under andre verdenskrig. Ryktet har spredd seg helt opp i de aller høyeste sirkler, og selveste kong Harald mente det nå var på sin plass å hedre "Petter'n" for alt han hadde gjort under siste verdenskrig.

Les mer …
 

En av de siste fangstmenn på Svalbard

E-post Skriv ut PDF

HovelsrudKjell Reidar Hovelsrud har drevet fangst og ekspedisjonsliv i 40 år på Svalbard, og er vel den siste fangstmann av den gamle skolen. Det ble en hyggelig aften da han viste bilder og fortalte om sine år og opplevelser på øygruppen som ligger så isolert der tett oppunder Nordpolen.

Les mer …
 

Verdens økonomi – varselklokkene ringer..!

E-post Skriv ut PDF

Per_H-A_copyVårt medlem Per Holter Andersen har sett på den økonomiske sitasjonen verden befinner seg i nå, og han har skrevet en artikkel hvor han filosoferer over hva som kan gjøres – og hvordan det bør gjøres. Han har kallet sitt innlegg for: ”Kick-start for Europa” – og han skriver: Vi sitter nå og ser på en forvirrende og antagelig farlig situasjon i Europa, og dermed også for verden. Klokkene ringer og lampene blinker.

 

Les mer …
 

Hyggelig aften med Women Travellers’ Club

E-post Skriv ut PDF

wtc1-2011Det årlige fellesmøtet, hvor våre kvinnelige kolleger i WTC slipper inn i våre lokaler, ble avviklet en mandag i midten av november. Hjortejakta var akkurat avviklet, og det var mør og saftig stek av denne som sto på menyen. Men vi skulle også underholdes og jentene stilte med foredragsholder; Marit Helgerud som i noen år har jobbet rundt i verden for Leger Uten Grenser (Médecins Sans Frontiéres).

 

Les mer …
 

Har du gitt oss din riktige email /adresse /telefonnummer?

E-post Skriv ut PDF

emailNår vi skal sende ut informasjon til alle medlemmer benytter vi i første rekke email. Det er kjapt, effektivt og kostnadsbesparende. MEN… Mange av dere er ikke flinke til å oppdatere oss når dere skifter emailadresse, eller om dere har fått email etter at matrikkelen ble laget. Derfor må alle nå sjekke i sin matrikkel om den adressen som står der er korrekt. Om den ikke er det, eller dere har fått ny email siden den gang, eller dere på andre måter mistenker at vi ikke er fullt oppdatert – send din email til Clubens sekretær..! Adressen  er Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  

Vi skal ikke henge ut noen her, men vi får emailer i retur når vi sender f.eks til Bjarne K. – Sigurd H. – Hans G. – Åge H. – Olai L. – Hans Chr. M. – Per Erling - Kjell Stensb. og Lars i Hobro….

Det samme gjelder selvfølgelig om du har skiftet adresse, eller har fått nytt telefonnummer (eller har et bilde i den nåværende matrikkelen som ikke lenger likner på deg...).

Send det umiddelbart. Vi er i ferd med å planlegge en ny matrikkel.

 
Side 2 av 13

Verdensur

Tramp-konservator.jpg