2011

Vil du bli med Göteborg TC på tur?

E-post Skriv ut PDF

logoTCgoteborgVår broderklubb i sørøst inviterer Tramps til et par turer de skal arrangere, og de er svært tidlig ute.. Den første er en firedagers tur til St. Petersburg i september, til en pris på rundt 8.000 kroner. Den neste er en 12-dagerstur til Orknøyene neste år, med PolarQuestskuta ”Stockholm”. Den vil koste mellom 35 og 40.000,-

Les mer …
 

Utvendig vårpuss er nå gjennomført

E-post Skriv ut PDF

vaarpussVanligvis innkaller vi til dugnad, slik at vi kan ta en sjau utvendig og la ”Josefine” fremstå renvasket, ryddet og i all sin prakt til 17. mai. Men så hender det, at noen glemmer å innkalle… og da tar noen av gutta med nødvendig utstyr – og gjør jobben. Denne gang var det Jæger’n og visetrampsjefen som en solfylt formiddag og raket, kostet, spylte og pusset - etter at trampsjefen noen dager tidligere hadde feiet og fjernet ugress - så nå er ”Palais de Tramps” presentabel utvendig, og klar for nasjonaldagen. Nå gjenstår bare en rask runde innendørs og da er vi i mål.

 

Les mer …
 

To nye medlemmer: Jon Jørgensen og Christian Hallan

E-post Skriv ut PDF

opptakEtter en spennende og latterfylt opptaksprøve, med nye folk i opptakskollegiet, kunne Trampsjefen feste medlemsnålen på to nye karer. Medlemsnummer 1115 til Jon Jørgensen, og nummer 1116 til Christian Hallan. To fine karer som har vært hyppige gjester og vist positiv interesse for Clubens mål. Begge holdt hodet kaldt under den avgjørende eksaminasjonen, og som så mange ganger før var det sosiale intellektet den avgjørende brikken på vektskålen (mer enn kunnskapene) og som var avgjørende for at de nå kan kalle seg medlemmer av Travellers’ Club. Vi gratulerer – og ønsker dem velkommen i våre rekker.

 

Les mer …
 

God påske..!

E-post Skriv ut PDF
PSKE21Vi ønsker alle Tramps en riktig god påske - og minner om at onsdag etter påske er det en spennende Clubkveld. Da er det "opptagelse" - og nye kandidater skal gjennom den siste og avgjørende prøven, for å se om det er "menn av rette slag.."
 

Alf R. Jacobsen på besøk

E-post Skriv ut PDF

blucher1Den prisbelønte forfatteren Alf R. Jacobsen skrev sin første bok i 1982. Før det var han journalist i Finnmark Dagblad, Klassekampen, VG og Dagbladet. Han har også vært redaktør i Økonomisk Rapport og Brennpunkt på NRK. Men siden han begynte å skrive bøker er de kommet som perler på en snor, med gjennomsnittlig én bok pr år. 32 utgivelser er det blitt, og ikke av den lettbente typen heller, men tunge innholdsrike sakprosabøker som krever mye research. Innsatsen er blitt belønnet med både Rivertonprisen, SKUP-prisen, Peter Dass-medaljen og Royal TV Society Award.

 

Les mer …
 
Side 10 av 13

Verdensur

Tramp-vandrer.jpg