2011

Kjell-Otto Solberg - in Memoriam

E-post Skriv ut PDF

kjell-otto-sOnsdag 9. november fikk vi en telefon om at vårt medlem Kjell-Otto Solberg hadde lagt ned vandringsstaven. Vår husdikter er borte. Vi hadde ventet det, slik han selv gjorde, men allikevel gir en slik beskjed et vondt knip i magen. Begravelsen fant sted i Haslum kirke, og over 20 Tramps var møtt frem for å vise ham den siste ære. Vår fane ble senket over båren og Trampsjefen fremsa en siste hilsen. Våre tanker går til Maysen og guttene, Otto og Harald.

Les mer …
 

Mona Lisa – ett år gammel, og allerede globetrotter

E-post Skriv ut PDF

nilsC1Vi i Travellers’ Club soler oss i glansen av å være menn som har bereist verden, dratt på ekspedisjoner, seilt over verdenshav og opplevd kulturer langt fra vår egen. Men vi er ikke de eneste. For 15 år siden ble vårt kvinnelige motstykke etablert, Women Travellers’ Club, og om ikke opptakskriteriene deres spesifiserer en aldersgrense kan de risikere å få et svært ungt medlem.

 

Les mer …
 

Bilder kan lyve mer enn 1000 ord

E-post Skriv ut PDF

monsen4Vårt medlem Oddbjørn Monsen er ikke bare forlegger og bokprodusent, han tar gode bilder også, og hans foredrag handlet nettopp om fotografier. Om kjente fotografier, som er blitt stående som ikoner fra sin tid. Men man skal ikke alltid stole på det som er fotografert, fordi bilder kan manipuleres. Og det var eksempler på dette vi fikk se. Både ekte, manipulerte og arrangerte bilder.

 

Les mer …
 

Meld deg på fellesmøte TC / WTC - mandag 14. november

E-post Skriv ut PDF

helgerudBortsett fra en svak eim av kvinneparfyme i våre lokaler kan du denne mandagskvelden oppleve et møte med medlemmer av vår søsterklubb, og et spennende foredrag av Marit Helgerud som har vært på fem oppdrag for Leger Uten Grenser. Hun vil snakke litt om sine oppdrag som har vært i Malawi, Libya, Maldivene, Sri Lanka og Iran. Hun vil også snakke litt om disse landene som reisemål. Som ivrig fotograf kan vi ha mye å glede oss til denne kvelden.

Påmeldingsliste henger på tavlen i Cluben.

 

 

”Bristolgjengens” reisebrev fra en tur i vakre Norge

E-post Skriv ut PDF

bristol_gjengenNoen av gutta i Cluben treffes fast én gang i uken i bibliotekbaren på Bristol Hotell. Dette har de holdt på med i hele 17 år, og denne ”Bristolgjengen” er også en aktiv reisegruppe. De har opp gjennom årene hatt mange hyggelige og interessante ekskursjoner, med godt kameratskap i Travellers’ Clubs ånd. De har reist til blant annet Frankrike, Monaco, Italia, Tyskland, Finmarksvidda rundt, Sunnmøre med Valdresflya, Geiranger, Hareid og ikke minst Ålesund. I tillegg har de hyttebesøkt hverandre flere ganger. Nå har de nettopp vært en tur rundt i Hedmark under Ivar Slettens opplegg og kyndig kjentmanns ledelse.

 

Les mer …
 
Side 3 av 13

Verdensur

Tramp_figur.jpg