Hjem 2011

Verdens økonomi – varselklokkene ringer..!

E-post Skriv ut PDF

Per_H-A_copyVårt medlem Per Holter Andersen har sett på den økonomiske sitasjonen verden befinner seg i nå, og han har skrevet en artikkel hvor han filosoferer over hva som kan gjøres – og hvordan det bør gjøres. Han har kallet sitt innlegg for: ”Kick-start for Europa” – og han skriver: Vi sitter nå og ser på en forvirrende og antagelig farlig situasjon i Europa, og dermed også for verden. Klokkene ringer og lampene blinker.

 

Les mer …
 

Hyggelig aften med Women Travellers’ Club

E-post Skriv ut PDF

wtc1-2011Det årlige fellesmøtet, hvor våre kvinnelige kolleger i WTC slipper inn i våre lokaler, ble avviklet en mandag i midten av november. Hjortejakta var akkurat avviklet, og det var mør og saftig stek av denne som sto på menyen. Men vi skulle også underholdes og jentene stilte med foredragsholder; Marit Helgerud som i noen år har jobbet rundt i verden for Leger Uten Grenser (Médecins Sans Frontiéres).

 

Les mer …
 

Har du gitt oss din riktige email /adresse /telefonnummer?

E-post Skriv ut PDF

emailNår vi skal sende ut informasjon til alle medlemmer benytter vi i første rekke email. Det er kjapt, effektivt og kostnadsbesparende. MEN… Mange av dere er ikke flinke til å oppdatere oss når dere skifter emailadresse, eller om dere har fått email etter at matrikkelen ble laget. Derfor må alle nå sjekke i sin matrikkel om den adressen som står der er korrekt. Om den ikke er det, eller dere har fått ny email siden den gang, eller dere på andre måter mistenker at vi ikke er fullt oppdatert – send din email til Clubens sekretær..! Adressen  er Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  

Vi skal ikke henge ut noen her, men vi får emailer i retur når vi sender f.eks til Bjarne K. – Sigurd H. – Hans G. – Åge H. – Olai L. – Hans Chr. M. – Per Erling - Kjell Stensb. og Lars i Hobro….

Det samme gjelder selvfølgelig om du har skiftet adresse, eller har fått nytt telefonnummer (eller har et bilde i den nåværende matrikkelen som ikke lenger likner på deg...).

Send det umiddelbart. Vi er i ferd med å planlegge en ny matrikkel.

 

Kjell-Otto Solberg - in Memoriam

E-post Skriv ut PDF

kjell-otto-sOnsdag 9. november fikk vi en telefon om at vårt medlem Kjell-Otto Solberg hadde lagt ned vandringsstaven. Vår husdikter er borte. Vi hadde ventet det, slik han selv gjorde, men allikevel gir en slik beskjed et vondt knip i magen. Begravelsen fant sted i Haslum kirke, og over 20 Tramps var møtt frem for å vise ham den siste ære. Vår fane ble senket over båren og Trampsjefen fremsa en siste hilsen. Våre tanker går til Maysen og guttene, Otto og Harald.

Les mer …
 

Mona Lisa – ett år gammel, og allerede globetrotter

E-post Skriv ut PDF

nilsC1Vi i Travellers’ Club soler oss i glansen av å være menn som har bereist verden, dratt på ekspedisjoner, seilt over verdenshav og opplevd kulturer langt fra vår egen. Men vi er ikke de eneste. For 15 år siden ble vårt kvinnelige motstykke etablert, Women Travellers’ Club, og om ikke opptakskriteriene deres spesifiserer en aldersgrense kan de risikere å få et svært ungt medlem.

 

Les mer …
 

Bilder kan lyve mer enn 1000 ord

E-post Skriv ut PDF

monsen4Vårt medlem Oddbjørn Monsen er ikke bare forlegger og bokprodusent, han tar gode bilder også, og hans foredrag handlet nettopp om fotografier. Om kjente fotografier, som er blitt stående som ikoner fra sin tid. Men man skal ikke alltid stole på det som er fotografert, fordi bilder kan manipuleres. Og det var eksempler på dette vi fikk se. Både ekte, manipulerte og arrangerte bilder.

 

Les mer …
 

Meld deg på fellesmøte TC / WTC - mandag 14. november

E-post Skriv ut PDF

helgerudBortsett fra en svak eim av kvinneparfyme i våre lokaler kan du denne mandagskvelden oppleve et møte med medlemmer av vår søsterklubb, og et spennende foredrag av Marit Helgerud som har vært på fem oppdrag for Leger Uten Grenser. Hun vil snakke litt om sine oppdrag som har vært i Malawi, Libya, Maldivene, Sri Lanka og Iran. Hun vil også snakke litt om disse landene som reisemål. Som ivrig fotograf kan vi ha mye å glede oss til denne kvelden.

Påmeldingsliste henger på tavlen i Cluben.

 

 
Side 2 av 9

Verdensur

Trampglobe_Hammarlund.jpg