Hjem 2014 Gunnar Sjøwall – Gunnar Sjøwall jr. og Gunnar Sjøwall jr. jr.

Gunnar Sjøwall – Gunnar Sjøwall jr. og Gunnar Sjøwall jr. jr.

E-post Skriv ut PDF

Gunnar Sjøwall srEn av de siste markeringene i forbindelse med grunnlovsjubileet var en utstilling av fotografier og boklansering på 7. juniplassen utenfor utenriksdepartementet i Oslo som åpnet 16. oktober. Den består av bilder av kongehusets medlemmer, tatt av Gunnar Sjøwall'er i flere generasjoner.

Sjøwall fotoforretning er det eldste fotograffirmaet i Norge – hvor de to siste Gunnar'ne (var og) er medlemmer av Travellers' Club. Vi mistet dessverre Gunnar (nr 2) for et par år siden, men sistemann er fremdeles i full vigør, og var selvfølgelig til stede da utstillingen ble åpnet av ordfører Fabian Stang og Erling Lorentzen.

Og Tramp var der...

Gunnar-og-Fabian

Kongelig Norsk Hoffotograf Sjøwall's utendørs utstilling ble hyllet av mange mennesker, på tross av sprutende regnvær og isende høstvind. Vår ordfører åpnet utstillingen med en av sine lune og humoristiske taler, og i samarbeid med Kongehusets representant Erling Lorentzen avduket de et kjempeportrett av Kong Haakon VII. Så var det rød løper inn i Sjøwalls forretning og atelier, hvor sprudlende dråper og utstilte bilder kunne nytes og beundres.

Vi gratulerer!

 

Verdensur

Tramp-konservator.jpg