Hjem Våren 2014

Våren 2014

E-post Skriv ut PDF

Dato

Type

Program

Meny

8.1

Clubaften

Kun medlemmer

Grillet kylling

15.1

Juletrefest

 

Pølser og tilbehør

15.1

Foredrag

Egil Hagen:Hong Kong 16 år etter

Hjortestek

22. 1

 

 

Flesk og duppe

29.1

Foredrag

Paul Olai-Olssen:Færøyene og Island

Ferskt kjøtt og suppe

5.2

Clubaften

Kun medlemmer

Torsk med lever og rogn

12.2

Foredrag

Jon Jørgensen og Aksel Kvalsnes:Flyvning og sikkerhet

Kjøttkaker

19.2

 

 

Wienerschnitzel

26.2

Foredrag

Jens A. Riisnæs: "Kommunismens rester i det tidligere Sovjet"

Helstekt entrecote

5. 3

Kun for medlemmer

Diskusjon: Utbygging av bakgården?

Bakt ørretfilet

8. 3

Lørdag

Fest med damer

Tores festmeny

12.3

Foredrag

Jens A. Mørch:Legevisitt i Nepal

Røkt svinekam

19.3

Generalforsamling

 

Brun lapskaus

26.3

Foredrag

Jan Holter-Andersen:På oppdrag i Caracas

Karbonader med løk

2. 4

Clubaften

Kun medlemmer

Kokt laks

9.4

Foredrag

Tobias Thorleifsson og Kyle O'Donoghue: "Nytt Land: På ski i Otto Sverdrups rike"

Salt kjøtt, flesk og erter

16.4

Påskestengt

 

 

23.4

Opptaksprøve

 Tre kandidater...

Sort gryte

30.4

Foredrag

 Naturfotograf Nick Cobbing. "Arctic and Antarctic"

Lammestek

7.5

Clubaften

Kun medlemmer

Baccalao

14.5

Foredrag

 Jørgen Brevik (15 år) " Mine opplevelser i Stillehavet og Tikopia"

Kalvestek

17.5

12-14

Tale for dagen, av Ragnar Kvam jr. -  Kongens skål

Pølser med tilbehør

21.5

Clubaften

 

Coq au vin

28.5

Foredrag

Edvard Hambro, "Min reise i Antarktis"

Pampasbiff

4. 6

Clubaften

Kun medlemmer

Spekemat med tilbehør

11.6

Ut i det blå

 

 

Første Clubaften i høstsesongen